• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2018

07:34

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA! UBISTVO MIKIJA ĐURIČIĆA: Srpska mafija osvetila Arkana?!

Vesti

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA! UBISTVO MIKIJA ĐURIČIĆA: Srpska mafija osvetila Arkana?!

Podeli vest

Iza likvidacije u Južnoj Africi vrlo verovatno stoje Arkanovi osvetnici, ubeđeni u srpskoj policijiDa li iza ove likvidacije stoje ljudi Luke Bojovića?  

ČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ: Neću da ginemo, ali neću ni da poklonim Kosovo

Mračna tajna Natašinog bivšeg: LUKA U SAD FALSIFIKOVAO GRČKI PASOŠ!Informer došao do dopisa Stejt departmenta koji potvrđuje da je Luka Lazukić proteran iz Amerike zbog teškog krivičnog dela

Ratni komandant Armije BiH: Uhapšen Atif Duduković zbog ubistva 1.200 Srba!

Prodao veru za večeru: Janković u Zagrebu PLJUJE SRBIJU!

Srboljub Živanović, istraživač najvećeg logora smrti: Ustaše su u Jasenovcu spaljivale živu decu!Zna se, postoje dokazi, tamo je ubijeno 700.000 Srba

 Dr Ana Gifing: Moguće je da je Nole oboleo od ortoreksije! To je jako opasna psihička bolest zavisnosti, koja može da ostavi teške posledice

OPREZ: U Srbiju uvezena 31 tona lažnih, opasnih 'dizni' bombona i lizalica

POKLON DODATAK - LJUBAV I ZDRAVLJE

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branko

pre 5 godina

Pa Jankovic zna 2 stvari da " RADI JAKO DOBRO " 1. Da pljuje po Srbima i SRB. 2. Da se celi "uvuce Amerima" samo da mu nos viri da moze da dise.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set