• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

30.04.2018

09:39

ZAVRŠITE DANAS SVE OBAVEZE ILI IH ODLOŽITE ZA ČETVRTAK! Evo šta sve neće raditi tokom praznika!

Vesti

ZAVRŠITE DANAS SVE OBAVEZE ILI IH ODLOŽITE ZA ČETVRTAK! Evo šta sve neće raditi tokom praznika!

Podeli vest

Tokom prvomajskih praznika biće zatvorene škole, vrtići, banke i pošte. Zato sve što imate obavite danas, jer ćete u suprotnom morati da čekate četvrtak

PRODAVNICE

Prodavnice prehrambene robe (hipermarketi i supermarketi) u ponedeljak, 30. aprila, moraju da rade najmanje od devet do 18 sati. U utorak, 1. maja, radnje mogu biti zatvorene, dok u sredu moraju raditi najmanje od devet do 12 časova. Tržni centri u prestonici radiće nepromenjeno.

BENZINSKE PUMPE

Benzinske stanice na državnim putevima prvog i drugog reda i opštinskim putevima na teritoriji Beograda rade nonstop, a ostale benzinske stanice u gradu najmanje od šest do 20 časova.

PIJACE

Beta


Pijace: Zelene pijace u Beogradu radiće uobičajeno od šest do 19 sati. Garaža na pijaci Zeleni venac 1. i 2. maja radiće redovno od šest do 21 sat. Otvoreni tržni centar Novi Beograd (popularni Buvljak) radiće od osam do 20 časova. Dušanovac - prodaja iz vozila vršiće se uobičajeno u periodu od 19 do 5.30 sati. Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom na Miljakovcu radiće od šest do 19 časova. Tržni centar Krnjača (cvetna pijaca) radiće uobičajeno od 11 do osam sati narednog dana.

PARKING SERVIS

JKP Parking servis saopštio je da se u vreme praznika, 1. i 2. maja, neće naplaćivati parkiranje u zoniranim delovima grada. U istom periodu biće zatvorene poslovnice korisničkog servisa JKP "Parking servis" u ulicama Takovska 31, Kraljice Marije 7 i Mileševska 51, dok će sve javne garaže, posebna i SMS parkirališta biti neprekidno otvorena i radiće po uobičajenom sistemu naplate, kao i Služba za eksploataciju vozila. Kako se ističe, od četvrtka, 3. maja, služba parking kontrole i poslovnice korisničkog servisa radiće po ustaljenom radnom vremenu.

APOTEKE

Dežurne apoteke koje inače rade nonstop, otvorene su i tokom praznika: "Sveti Sava", Nemanjina 2; "Prvi maj", Kralja Milana 9; "Bogdan Vujošević", Goce Delčeva 30; "Zemun", Glavna 34 i "Gornji grad" Dr Đorđa Kovačevića 27, Lazarevac. Većina privatnih apoteka radiće redovno tokom praznika.

publik

POŠTE

Većina pošti takođe će biti zatvorena prva dva majska dana. U Beogradu će 1. maja dežurati pošte u Takovskoj (non-stop), Savskoj (od 8 do 15 časova), Zaplanjskoj - TC Stadion (od 8 do 19 časova), Nehruovoj ulici - Univereksport (od 8 do 11.30 časova), u Bulevaru umetnosti - TC Merkator (od 8 do 19 časova), Višnjičkoj - TC Big fešn (od 9 do 19 časova) i Gandijevoj - Imo autlet (od 8 do 19 časova).

TAKSI PO DRUGOJ TARIFI

Ukoliko ste planirali da uživate u Beogradu, a nemate automobil, dobro je znati i da će taksisti voziti po drugoj tarifi, dok će GSP saobraćati po nedeljnom redu vožnje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set