• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

11.05.2018

22:28

SIVOM DOMU PROCVETALE RUŽE: Kruševački domci priredili izložbu cveća!

Vesti

SIVOM DOMU PROCVETALE RUŽE: Kruševački domci priredili izložbu cveća!

Podeli vest

Zaposleni i štićenici Vaspitno popravnog doma u Kruševcu uzgajaju najsavremenije plastenike. Medju njima, kako se danas pokazalo na prodajnoj izložbi cveća, posebno se ističe plastenik za uzgoj cveća, kakvog nema ravnog u okruženju, pa ni mnogo dalje od Rasinskog okruga.

Na štandu u centru grada, Vaspitno popravni dom Kruševac, prvi put je otvorio prodajnu izložbu sezonskog cveća iz sopstvene plasteničke prouzvodnje.

 Po rečima upravnika VP Doma  Ivana Mijailovića, zahvaljujući donacijama Ministarstva pravde, organizacije Help i apple konsaltinga, izgradili su plastenik od 1.000 kvadrata i počeli proizvodnju sa 4. 000 sadnica više vrsta cveća.

R.B.

Na radovima u plasteniku angažovano je desetak zaposlenih i štićenika  VP Doma Kruševac, medju kojnima su posebno zaduženi četvorica štićenika i četvorica radnika.  

Oni , kako su primetili Kruševljani, uzgajaju najlepše sezonsko sveće, kakvog nema nigde u okruženju. Lepo i korisno!

 U VP Domu Kruševac, inače, ima oko 200 štićenika koji izdržavaju kaznu za maloletničku delikvenciju, ali i starijih štićenika osudjenih  koji izdržavaju kazne za krivična dela ubistva i teške kradje.

ČARAPANI PROSLAVILI DAN POBEDE: Besmrtni puk marširao prvi put u Kruševcu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set