• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.05.2018

16:07

LIDER NA TRŽIŠTU: NIS osvojio veliki šampionski pehar na Poljoprivrednom sajmu u NS!

Vesti

LIDER NA TRŽIŠTU: NIS osvojio veliki šampionski pehar na Poljoprivrednom sajmu u NS!

Podeli vest

Najviši kvalitet proizvoda kompanije NIS potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i osam velikih zlatnih medalja i šest zlatnih medalja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete

NIS je u okviru učešća na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavio biznis sa mazivima, koji u okviru dugoročne strategije razvoja predstavlja jedan od značajnih pravaca. Zahvaljujući konstantnom unapređenju proizvodnje, paleti od preko 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, kao i kvalitetom ulja koji potvrđuje više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, brend NISOTEC je postao lider na domaćem tržištu maziva i jedan od deset najprodavanijih brendova na Balkanu.

Najviši kvalitet proizvoda kompanije NIS potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet motornih, hidrauličnih i transmisionih ulja, kao i osam velikih zlatnih medalja i šest zlatnih medalja za kvalitet proizvoda iz NISOTEC palete.

NIS Promo

Najviši kvalitet proizvoda kompanije NIS potvrđen je i na ovogodišnjem 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, na kome je kompanija osvojila veliki šampionski pehar za vrhunski kvalitet NISOTEC proizvoda

- NISOTEC brend je do sada osvojio skoro 40 medalja za kvalitet, što uz odobrenja vodećih svetskih proizvođača vozila predstavlja garanciju kvaliteta i prepoznatiljivosti našeg brenda na domaćem i tržištu regiona. Naš cilj je da konstantnim tehnološkim unapređenjima i primenom novih rešenja jačamo lidersku poziciju na domaćem tržištu i obezbedimo bolju poziciju brenda u zemljama regiona - istakao je Dmitrij Vukolov, direktor Direkcije maziva u kompaniji NIS.

Kao odgovorna kompanija, NIS usklađuje svoju proizvodnju maziva i sa savremenim ekološkim standardima. U tom cilju završena je druga faza modernizacije laboratorije maziva, razvijena nova paleta „ECO FRIENDLY“ ekološki prihvatljivih maziva u cilju očuvanja životne sredine. Na tržištu se, takođe, prodaje NISOTEC AdBlue za Euro 4 i Euro 5 motore koji smanjuje sadržaj azotnih oksida u izduvnim gasovima.

NIS na tržištu, pored brenda NISOTEC nudi i široku paletu internacionalnog brenda G-Energy, koji obuhvata asortiman sintetičkih i polusintetičkih ulja za motore evropskih, japanskih i američkih proizvođača putničkih automobila poslednje generacije. Sinergijom ova dva brenda, NIS pokriva sve segmente tržišta maziva u Srbiji i regionu.

NIS Promo

Dmitrij Vukolov, direktor Direkcije maziva u kompaniji NIS, predstavio je prisutnima brend NISOTEC, lidera na domaćem tržištu maziva i jednog od deset najprodavanijih brendova na Balkanu




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lala iz Banata

pre 5 godina

Велики "КИС" - за "мали" НИС...!

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set