• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

19.05.2018

15:06

(FOTO) OVO IMA SAMO U SRBIJI! Milorad i Vera imaju NAJLUĐU sliku na NADGROBNOM SPOMENIKU!

Vesti

(FOTO) OVO IMA SAMO U SRBIJI! Milorad i Vera imaju NAJLUĐU sliku na NADGROBNOM SPOMENIKU!

Podeli vest

Osim imena, godina rođenja i smrti, i slika pokojnika, na nadgrobnim spomenicima uobičajeni su natpisi o tome ko spomenik podiže ili čak podaci o tome kako je pokojnik preminuo...

Ali, neki ljudi vole da izraze i kreativnost kada sahranjuju svoje najdraže, ili čak sami sebi osmisle i naprave spomenik za života. Tu se može naći slika knjiga, primera radi, ako je neko voleo da čita, ili automobil ako je voleo da vozi, ali na nadgrobnom spomeniku Milorada i Vere nalazi se nešto krajnje neočekivano.

Ispod njihovih imena uklesana je slika koja ih prikazuje pokraj obešene, upravo zaklane svinje, koja je spremna za šurenje i čišćenje iznutrica. Znamo da je mnogima svinjokolj jedan od omiljenih događaja u toku godine, ali Milorad i Vera su, očito, toliko uživali u ovim aktivnostima da je trag o tome morao da bude zabeležen i na njihovom grobu.





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set