• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Agencija

01.06.2018

07:40

OD MALENA IH UČE DA MRZE SRBE! Srpsku ambulantu kod Prizrena zapalile albanske DEVOJČICE?!

Vesti

OD MALENA IH UČE DA MRZE SRBE! Srpsku ambulantu kod Prizrena zapalile albanske DEVOJČICE?!

Podeli vest

Tri devojčice i jedan mlađi muškarac albanske nacionalnosti privedeni su zbog obijanja i paljenja srpske ambulante u selu Novake kod Prizrena!

Maloletnici su posle obijanja ambulante, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole na albanskom jeziku, pocepali nekoliko knjiga protokola i jedan zapalili čime su naneli manju materijalnu štetu.

ŠIPTARI PRESRELI SVEŠTENIKA, MALTRETIRALI GA PRED DECOM, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Iživljavanje nad kosovskim Srbima ne jenjava!

U ovom selu s desne strane puta Suva Reka-Prizren preostalo je dvadesetak Srba među kojima je i troje dece. Novake je jedino srpsko selo na području opštine Prizren u delu koji se oslanja na Suvu Reku i Orahovac i od ovog sela do Orahovca i Velike Hoče od 1999. godine više nema Srba.

NA KOSOVU NE PRESTAJU ŠIPTARSKI NAPADI NA SRBE: Kamenovana i razvaljena ambulanta kod Prizrena

Ovo nije jedini slučaj napada na zdravstvene centre i ambulante na Kosovu i Metohiji. Početkom nedelje je dva dana zaredom kamenovana Zdravstvena ambulanta u Suvom Dolu. Incidenti su se takođe dogodili noću.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
PITANJE

pre 5 godina

A gde to u Regionu ne "mrze" Srbe i gde to u Regionu mogu da žive u miru ti zatrovani i genocidni i mitomanski i pravo(krivo)slavni Srbi i još se prave ludi da ne znaju zašto je to tako da su omraženi baš od svih a?

Lala iz Banata

pre 5 godina

Шиптари ће нестати као народ у страховитом ПОГРОМУ који ће изазвати Божији ГНЕВ јер немају морала....о ће им бити дефинитиван крај...Мача су се латили од мача и страдаће...

istina

pre 5 godina

Isto kao i vi sto ucite decu da mrze sve sto nije srpsko

Kažu

pre 5 godina

Zašto ovo ne piše niti jedan srpski medij? Dok je u Srbiji samo mržnja! Međugorje postalo ispovedaonica Evrope! Ipak je to svetište u kojem je sve više čuda i hodočasnika...VATIKAN UPRAVO OBJAVIO Papa Franjo imenovao mons. Hosera biskupom za Međugorje

sumadinac neprskani

pre 5 godina

ruku na srce mene niko nije imao potrebe da uci da mrzim arnaute . to je doslo nekako samo od sebe .

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set