• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.06.2018

09:49

KOMANDANT BONDSTILA DUČIĆ PRIZNAO: Nažalost, bilo je nekih incidenata nad Srbima! U oblastima koje ja kontrolišem je MIRNO I SIGURNO!

Vesti

KOMANDANT BONDSTILA DUČIĆ PRIZNAO: Nažalost, bilo je nekih incidenata nad Srbima! U oblastima koje ja kontrolišem je MIRNO I SIGURNO!

Podeli vest

Komandant vojne baze Bondstil i pukovnik američke vojske Nik Dučić ocenio je da je situacija u većem delu Kosovu mirna i stabilna, iako je, kaže, "nažalost bilo nekih incidenata" nad Srbima

RTV KiM prenosi da je pukovnik srpkog porekla boravio sinoć u Gračanici na otvaranju Vidovdanske likovne kolonije.

ŠIPTARI PRESRELI SVEŠTENIKA, MALTRETIRALI GA PRED DECOM, JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU! Iživljavanje nad kosovskim Srbima ne jenjava!

Navodi se da je, nakon serije incidentata koji su se desili nad Srbima na Kosovu, pukovnik Dučić ocenio da situacija mirna.

- Znam da ste pročitali vesti, da su nažalost bili neki incidenti, ali u većem delu Kosova, posebno u mojoj oblasti, ja vidim da je stabilno, mirno i sigurno. Mi podržavamo Kosovsku policiju i druge kosovske institucije u njihovim naporima da poboljšaju sposobnosti i demonstriraju profesionalizam u rešavanju teških problema - kazao je Dučić.

OD MALENA IH UČE DA MRZE SRBE! Srpsku ambulantu kod Prizrena zapalile albanske DEVOJČICE?!

On je, govoreći o izložbi u Domu kulture u Gračanici i otvaranju likovne kolonije, rekao da mu je drago što je prisustvovao ovom događaju i da ceni vredan rad umetnika.

Navodi se da je Dučić kazao da će predložiti svojim vojnicima iz baze Bondstil da dođu i pogledaju "ovu veličanstvenu izložbu".

RAZOTKRIVENA TAJNA OPERACIJA "ZLATNA SABLJA"! Tači uz pomoć Amerike hoće da upadne na sever KiM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan

pre 5 godina

A sto mislite sto bas srbin komandant pa plase se ameri srpske osvete za 99 tu.ali neznaju da ducic nije srbin on je samo srpskog porekla kad sluzi zlocincima i sam je zlocinac.

kontesanera

pre 5 godina

Ne smemo dozvoliti da se povremeno dešavaju incidenti nad srpskim stanovništvom i na taj način zastrašuje naš narod.

Mita

pre 5 godina

Zasto ovaj komandant jasno ne kaze ko su krivci za incidente nego krije Albance kao zmija noge?

Ksenija

pre 5 godina

E moj Dučiću, napadaju tvoj narod , a ti sediš u Bondstilu.

Marko

pre 5 godina

Vaša dužnost jeste da obezbedite bezbednost i sigurnost , svakim danom vidimo napade na Srbe , a nisam video da je bilo ko da je uhapšen zbog toga.

Majka rusija

pre 5 godina

E moj ducicu gazis po kostima svoji predaka sram te bilo

Čola

pre 5 godina

Ma i ti potičeš od neko Srbina, pa si došo kao janjičar. A vidimo kako gledaš na svoje predake, ma to su neki....

Zoran52

pre 5 godina

Dvolični čovek,bilo malih incidenata,nasilje nad decom u Americi nije mali incident. Ne poštuju sveto kod Srba,deca i porodica najveće vrednosti,koje je on došao da štiti. Kukala nam majka što će nas on zaštititi.

ceca

pre 5 godina

teror nad srpskim stanovništvom se naziva"incidentom"

Bojan

pre 5 godina

Ne zna se ko je ovde lud, on sto laze sam sebe ili mi ako mu poverujemo?

Vuk

pre 5 godina

Ne zanimaju nas tvoje izjave, svi znamo sta se dole desava i da ni ne pokusavate da zastitite Srbe, jer vam je tako naredjeno!

Ide Mile

pre 5 godina

Gospodine "neki" Amerikance, Vi, ili nista ne razumete, ili ste mnogo pokvareni, a najverovatnije i jedno i drugo!

sumadinac neprskani

pre 5 godina

kako bese ona recenica iz filma boj na kosovu " ima medju njima puno poturica a naj gori od njih je nekakav srbin hamza ............."

milica

pre 5 godina

Vaša misija je tu da bi garantovala mir i bezbednost a ne da bi davala izjave kako je bilo ncidenata

srki

pre 5 godina

Srbi na Kosovu nemaju nikakvu korist od medjunarodnih snaga slabo su zaštićeni obično ksno se pojave na licu mesta

Ivan

pre 5 godina

U pitanju nisu izolovani incidenti, već nastavak Albanske politike nasilja i terora prema Srbima.

Iki

pre 5 godina

Мирно је у Бондстилу,Aмериканцима је стабилна ситуација кад њихови и шиптарски животи нису угрожени ,а Србе што убијају туку и пале им имовину ,ником ништа.

Jovan

pre 5 godina

Zar mislite da Dučić oseća išta prema Srbiji i srbima on pre svega nije pravi časni oficir na tako vžnom položaju nezreba da povlađuje srbima samo da bude pošten ali nažalost on nije zato se nikada netreba radovati i njegovi koreni da su valjali vratili bi se u otadžbinu nego su i oni bili protiv Srbije i svoga naroda . (Hvala ako ovo objavite ali čisto sumnjam)

Ide Mile

pre 5 godina

Jaki ste mi vi prorusi... Ne smete da objavite komentar protiv jednog americkog oficircica.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set