• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2018

19:42

KRETENI! Bahata banda lažnih protestanata kod Šida BLOKIRALA PROLAZ SRPSKOM PATRIJARHU IRINEJU!

Vesti

KRETENI! Bahata banda lažnih protestanata kod Šida BLOKIRALA PROLAZ SRPSKOM PATRIJARHU IRINEJU!

Podeli vest

Banda koja pokušava da predstavi kako protestvuje zbog cene benzina blokirala je danas kod Šida prolaz čak i patrijarhu SPC Irineju! Patrijarh, mitropolit Amfilohije, vladika Jovan, Nikola Selaković i njihova pratnja i dalje su zarobljeni u nepreglednoj koloni koju je napravila nekolicina politički instruiranih pojedinaca

Kreteni instruirani od tajkunske koalicije koju predvode Đilas, Jeremić, Janković, Obradović i njihovi podrepaši, očigledno ni za Boga ne znaju, jer su danas kod Šida blokirali i službena vozila SPC na povratku iz Dalja, gde je patrijarh služio Svetu arhijerejsku litirgiju na ustoličenju novog episkopa osečkopoljskog i baranjskog Heruvima.

Informer


Kolona je zaustavljena neposredno po prelasku granice, a pored patrijarha u njoj su  i mitropolit Amfilohije, Vladika Jovan i generalni sekretar predsednika Srbije  Nikola Selaković.

Sveštenici iz pratnje pokušali su da razgovaraju sa bahatim idiotima koji su blokirali saobraćaj i zamole ih da propuste patrijarha svoje crkve, ali oni nisu hteli ni da čuju. 

Naprotiv, dvadesetak pijanih idiota počeli su da psuju i da hule, najstrašnije vređajuči patrijarha:

Boli nas k... za njega, on nije srpski, nego Vučićev patrijarh!

Očigledno da bahate kriminalce i njihove gazde ne zanimaju ni obični, ali ni božiji ljudi.

(VIDEO) VUČIĆ O "BENZINSKIM" PROTESTIMA: MAJKO BOŽIJA KAKVI LAŽOVI, kažu da protestvuju zbog cene goriva, a HOĆE DA RUŠE VLAST!

Njihov cilj je isključivo i samo jedan. Da naprave haos u Srbiji, kako bi mogli da se dočepaju vlasti. A koga će na tom putu maltretirati, nije im važno.

Gde će vam duša, grešnici?!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) BAHATI DIVLJACI maltretirali majku s bebom na +35, NISU JE PUSTILI DA PROĐE BLOKADU! Kakve to veze ima s cenom benzina!?!

Informer


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vladan

pre 5 godina

Pozdrav iz Sida, samo hocu da kazem da niko nije vredjao ni patrijarha ni njegove pratioce. Naprotiv bas smo se lepo ispricali.

Raka

pre 5 godina

Nije mi jasno zasto policija ne reaguje , a za sitne i beznacajne prekrsaje vozaca nema tolerancije i drasticno kaznjavaju.

branko

pre 5 godina

sta rade oni sto primaju astronomske plate i do podne nose bandere po livadama kao nesto vezbaju da budu jaki,gde su da sklone te bitange sa puteva,koja smo mi drzava izgleda nemamo ni vojsku a ni policiju

Ovo je samo početak

pre 5 godina

"Božiji ljudi", to je stvarno smešno. Ni oni sami nikada nisu videli boga a kamo li da su njegovi. Ako je neko božiji onda smo to svi.

suzana nikitovic

pre 5 godina

sto plicija ne pise kazne za ugrozavanje saobracaja..parkiranje i ko zna kakvih jos prekrsaja..neka oni srajkuju nema veze..mene zbog sijalice na faru muci pola sata kada me zaustavi,,strasno

Sale

pre 5 godina

Postoji definicija slobode, moralna načela, zakon i HAPSI!

Zoran

pre 5 godina

Kad su blokirali mene i ostali "običan" svet zašto da ne blokiraju i Patrijarha, političare i druge ovozemaljske "bogove" . Nisu oni valjda nedodirljivi

Ziki

pre 5 godina

Па онај који се дрзнуо да светом човеку Амфилохији пут спречи, тај је починио још већи грех од богохуљења - томе најгоре муке у паклу следе!

Lena

pre 5 godina

Pa koja je razlika izmedju njih i običnih ljudi...aa.. da, njima to poskupljenje neznači baš ništa,da to je razlika...

Žabac

pre 5 godina

Nisu kreteni, lepo je rekao presednik da su LUDACI !

Batto

pre 5 godina

Dokle bre vise.....to je bezobrazluk. Policija mora da reaguje i ne dozvoli ovakve maloumne i bolesne radnje tih nedgovornih i bezobraznih ljudi. Dokle ce vecina trpeti teror od te sacice bolesnika.

Ljube

pre 5 godina

Za ovo je kriv MUP - sve su to neprijavljeni skupovi i bahato remećenje javnog reda i mira, ograničavanje slobode kretanja građana i ugrožavanje bezbednosti saobraćaja (da ne pominjem još prekršaja koje ovi nasilnici prave) prema tome policija ima svako pravo da interveniše, ukloni vozila koja blokiraju saobraćaj čak i silom a vozače direktno pred sudiju. Kazniti desetak baraba i ostali više neće ni pokušavati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!
Košarka

Nina osvojila Evroligu, pa presekla! Srpska košarkašica za Informer: Pauza!

Bilo je fenomenalno. Trebaće još par dana da mi se slegnu utisci. I dalje sam preplavljena emocijama, sjajno je ovako krunisati sezonu. Presrećna sam i preponosna, ostvarila sam san koji sam imala kao devojčica, priča za Informer srpska košarkašica Nikolina Milić, koja je sa Fenerbahčeom odbranila titulu prvakinja Evrope.

16.04.2024

06:40

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set