• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

21.06.2018

21:50

KRUŠEVLJANIMA LAKNULO: Posle šest žednih dana rešen problem s VODOM ZA PIĆE!

Vesti

KRUŠEVLJANIMA LAKNULO: Posle šest žednih dana rešen problem s VODOM ZA PIĆE!

Podeli vest

Posle trećeg uzastopnog ispitivanja vode sa gradskog magistralnog cevovoda , Zavod za javno zdravlje Kruševac je danas saopštio da je voda sa gradske mreže i česama mikrobiološki ispravna i sme se koristiti i za piće i pripremanje hrane

Tehnička voda  koja je protekla tri dana tekla kroz slavine kuća o stanova, kao i sa javnih česama, mogla se koristiti samo u higijenske svrhe.

Saopštenjem Zavoda za javno zdravlje  da je voda konačno potpuno zdravstveno ispravna , stekli su se uslovi za vanrednim snabdevanjem iz cisterni, koje su gradjanima Kruševca sa okruženjem bile na raspolaganju od 16. do 21. juna.

Svi korisnici regionalnog cevovoda , inače, bili su isključeni sa mreže 16. i 17.juna, kako bi se započeli kapitalni radovi na sistemu celokupnog magistralnog cevovoda. 

R.B.

Posle uspešno  izvedenih radova u Lipovcu kraj Kruševca, korisnici su 18. juna dobili tehničku, ali ne i pijaću vodu, pa su se vodom za piće i spremanje hrane sve vreme snabdevali sa 15 stacionarnih i 17 pokretnih cisterni koje su na usluzi stanovništvu pružila brojna  privredna društva i zdravstvene ustanove iz Kruševca i gradova u okruženju.

Vodom sa akumulacije jezera Ćelije  snabdeva se 110.000 stanovnika na području teritorije Kruševac, te  tri trstenička naselja: Stari Trstenik, Bresno Polje i Stopanja, kao i Opština Ćićevac.

ČARAPANI SPREMITE ZALIHE VODE: Kruševac i okolina ovog vikenda bez vode sa akumulacije jezera Ćelije!

PROLEĆNA AKCIJA: Kruševljani očistili jezero Ćelije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set