• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.06.2018

08:02

DANAS SUNČANO, SUTRA OPET KIŠA: Maksimalna temperatura 24 stepena

Vesti

DANAS SUNČANO, SUTRA OPET KIŠA: Maksimalna temperatura 24 stepena

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima, uz slab do umeren severni i severozapadni vetar

Najniža temperatura od 7 do 13 stepeni, najviša dnevna od 20 do 24 stepena, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti umereno oblačno sa dužim sunčanim periodima, uz slab do umeren severni i severozapadni vetar. Najniža temperatura 12, najviša dnevna 22 stepena.


Izgledi vremena u Srbiji za narednih sedam dana:

U ponedeljak postepeno povećanje oblačnosti sa jugoistoka koje ce ponegde, uglavnom u južnim i centralnim krajevima, usloviti kišu ili kratkotrajni pljusak dok ce se na severu zadržati pretežno sunčano.
Zatim do subote umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Na severozapadu ređa pojava kiše. Temperatura ispod proseka za ovo doba godine, u većini mesta od 20 do 25 stepeni. U nedelju sunčano i toplije.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)
nije prošao

Preko Horgoša švercovao kofer prepun blaga! Zlatne i srebrne antikvitete prikrio ličnim stvarima u ručnom prtljagu (FOTO)

Carinski službenici su 23. aprila 2024. godine na graničnom prelazu Horgoš, u saradnji sa policijom, otkrili neobičan pokušaj jednog putnika, da u ličnom prtljagu prokrijumčari preko 300 komada starinskog pokućstva, bodeža u koricama, časovnika i nakita, za koje se pretpostavlja da bi pored materijalne, mogli imati i antikvitetnu vrednost.

24.04.2024

15:10

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set