• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.07.2018

06:52

LETO SE I DALJE NEĆKA! ​Danas pretežno sunčano, popodne kiša, temperatura do 27 stepeni!

Vesti

LETO SE I DALJE NEĆKA! ​Danas pretežno sunčano, popodne kiša, temperatura do 27 stepeni!

Podeli vest

U Srbiji će danas ujutru i pre podne u većem delu zemlje biti pretežno sunčano, samo na zapadu i jugozapadu umereno i potpuno oblačno, ponegde sa slabom kišom 

Popodne će biti promenljivo oblačno, ponegde sa kratkotrajnomkišom ili pljuskom sa grmljavinom, samo na severu uglavnom suvo, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. 
Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Najniža temperatura biće od 9 do 13 stepeni, a najviša dnevna od 23 do 27 stepena.

U Beogradu će danas ujutru i pre podne biti pretežno sunčano. Po podne promenljivo oblačno, uveče i tokom noći moguća kratkotrajna kiša. Najniža temperatura biće 13, a najvisa dnevna 25 stepeni.
Prema izgledima vremena do 9. jula, do petka će u većem delu zemlje biće pretežno sunčano i toplije sa popodnevnim pljuskovima i grmljavinama, uglavnom u zapadnim, centralnim i južnim krajevima Srbije. Zatim u celoj zemlji češća pojava kiše i pljuskova sa grmljavinom, uz manji pad temperature.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set