• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/GZS

06.07.2018

18:53

POTPUNI HAOS U KOSJERIĆU! Bujica za kratko vreme napravila UŽAS! VODA ODNELA PUTEVE!

Vesti

POTPUNI HAOS U KOSJERIĆU! Bujica za kratko vreme napravila UŽAS! VODA ODNELA PUTEVE!

Podeli vest

Nevreme koje je pogodilo opštinu Kosjerić u popodnevnim satima oštetilo je putnu strukturu, a gradske ulice su bile poplavljene

- Bujica je za kratko vreme napravila potpuni haos. U Brajkovićima i Galovićima voda je odnela puteve koje smo u prethodna dva meseca sanirali. Veliki trud nestao je za kratko vreme, a da ne pominjem materijalne troškove - kaže Žarko Đokić, predsednik ove opštine za Glas zapadne Srbije.

On kaže da je putna infrastruktura, usled bujičnih voda znatno oštećena i u gradu.

- Pod vodom su bile i centralne ulice u Kosjeriću, dok je jedan deo Cementare takođe bio pod debelim slojem vode - dodaje Ðokić.

Podsećamo, Kosjerić je samo jedna od opština koju je zadesilo nevreme poslednjih dana. Bujični potoci napravili su ogromnu štetu u Ivanjici gde je na teritoriji cele opštine proglašena vanredna situacija.

(VIDEO) NEVREME PROTUTNJALO IVANJICOM! Proglašena vanredna situacija, pojedina DOMAĆINSTVA ODSEČENA OD SVETA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set