• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2018

07:22

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Šiptari u velikoj panici! I TRAMP JE ZA PODELU KOSOVA?!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU: Šiptari u velikoj panici! I TRAMP JE ZA PODELU KOSOVA?!

Podeli vest

Lobisti iz Vašingtona javili u Prištinu da predsednik hoće da 'popusti Srbima': Razmatra predlog da se Preševo zapadno od autoputa zameni za sever Kosova

ČITAJTE JOŠ:

REŠENJE NAJVEĆEG PROBLEMA: Kinezi kupuju RTB Bor!Kineski državni 'Zijin majning grup' spreman da odmah uloži najmanje 350 miliona dolara u najveći srpski rudnik

OTKRIVAMO: Čedu čuvaju zelenaši!Sve pare koje zaradi, Jovanović mora odmah da prosledi 'žestokim momcima' kojima je dužan silne milione. Poverioci mu zabranili da ovog leta ide na more

MUNDIJAL

Ustaše prošle u polufinale Mundijala: HRVATI NACISTI!Domagoj Vida pobedu nad Rusijom proslavio ukrajinskim nacističkim pozdravom. Rusi besni

LAŽE DA JE HRVAT: Subašić se prekrstio kao Srbin!

VUČIĆ: NAVIJAO SAM ZA RUSIJU, baš me briga za ove koji se ulaguju Zapadu, pa kao navijaju za Hrvate!

KUKU! Kolinda tresla sisama i dupetom pred Medvedevim!

RIJALITI

LEZBO-AFERA U NAJAVI! KIJA: Želim Milicu! Maštam da je ljubim sa jezikom!

POKLON DODATAK - ZAŠTITNIK POTROŠAČA

Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
sumadinac neprskani

pre 5 godina

aman bre tramp nije za podelu kosova vec za podelu srbije i to ne krije ko ni nemci .

Goran

pre 5 godina

Трамп можда то и разматра али не због нас него да би како год пресекао пут свиле. А шта би то за нас значичо кад дали и добили своје?

Nata

pre 5 godina

Ne znam da li su ove informacije tacne u vezi sa Trampovim opredeljenjem.

lenka

pre 5 godina

Mozda je to u ovom trenutku i najbolje resenje i jedino prihvatljivo za sve.

Dejan

pre 5 godina

Sad i Tramp trguje sa srpskim teritorijama . Srpsko Kosovo ,Stara Srbija , srpsko Preševo , srpski Skadar i ostale srpske teritorije . Sve to treba oduzeti od nas . Je li ? Lako je razbacivati se tuđim imetkom.

Ljiljana Tomasev

pre 5 godina

Od amerikanaca ne ocekujem nikakvo popustanje, i treba ih se paziti. Znamo svi mi sta najbolje rade oni ako im se neko suprotstavi...

Branko

pre 5 godina

Ne radi on to zbog nas, on tu sebi sigurno nalazi neku soju " racunicu "!!!?????

Mica

pre 5 godina

Tako im i treba,doci ce i njihov kraj kad ne budu vise imali podrsku Zapada.

Miloš

pre 5 godina

Šiptari su u neverici, ne ide im kako su planirali. Srbija i predsednik Vučić na pravi način vode spoljnu politiku!

Fudbaler

pre 5 godina

Nema čega da se boje, jer će SAD zaista tražiti da nesposobna vlada KiM bude smenjena.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set