• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

10.07.2018

14:25

ISPOVEST SUPRUGE SRBINA UHAPŠENOG NA KiM: Upali su u zoru sa maskama i puškama, MLAĐI SIN JE POVRAĆAO OD STRAHA!

Vesti

ISPOVEST SUPRUGE SRBINA UHAPŠENOG NA KiM: Upali su u zoru sa maskama i puškama, MLAĐI SIN JE POVRAĆAO OD STRAHA!

Podeli vest

Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije, kaže da su naoužani ljudi u njihovu kuću upali u pet ujutru

- Upali su sa maskama i puškama u našu kuću oko pet ujutru. Bilo je oko 20 specijalaca. Prevrnuli su sve po kući. Pitali smo ih šta traže, a oni su nam odgovorili da hoće da vide ima li nešto nezakonito. Deca i ja smo seli u drugu sobu, a pored nas je stajao specilajalac sa puškom. Mlađi sin koji ima šest godina je do sada povraćao dva puta od straha.

DRAMA NA KIM! Specijalci lažne države Kosovo UHAPSILI PETORICU SRBA KOD GNJILANA!

To je za Novosti rekla Suzana Denić, supruga uhapšenog Jovana Denića, direktora filijale Nacionalne službe za zapošljavanje za južno pomoravlje, koji je jedan od petorice Srba uhapšenih u akciji kosovske policije.

ĐURIĆ PORUČIO ALBANCIMA: Ako do večeras ne pustite Srbe - NIŠTA OD DIJALOGA!

Ona kaže da su iz porodične kuće u selu Gornje Kusce kod Gnjilana odneli i kućište od računara i da su rekli da će o razlozima hapšenja razgovarati sa njenim suprugom u stanici.

- Dva sata, dok su bili u kući, plašili smo se šta će biti. Sada čekam da mi se advokat javi šta je bilo na saslušanju. Moj suprug nema nikakve veza sa politikom, radi svoj posao pošteno. Jedini razlog za ovo što nam rade je da nas zastraše, što se stalno dešava - priča Suzana Denić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set