• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Radojica Barjaktarević

15.07.2018

17:45

SVEČANOST U VRNJAČKOJ BANJI: Predsednik Vučić postavlja kamen temeljac za Merkur Palas

Vesti

SVEČANOST U VRNJAČKOJ BANJI: Predsednik Vučić postavlja kamen temeljac za Merkur Palas

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u ponedeljak će, 16. jula, u Vrnjačkoj Banji postaviti kamen temeljac za novi objekat Specijalne bolnice Merkur

Ovaj veliki trenutak za Merkur ali i Vrnjačku Banju obeležiće početak stvaranja novog turističkog kompleksa kakakv još ne postoji u banji. 

Podrška od strane državnih institucuja i prisustvo predsednika Vučića obeležavanju početka izgradnje, ukazuju na značćaj ovog projekta i za državu Srbiju, ističu u Vrnjačkoj Banji.

Ukupan smeštajni kapacitet objekta Merkur Palas biće 58 luksuznih soba i apartmana. Ukupna površina objakte biće 6.500 metara kvadratnih. Dodatni sadržaji uključiće velnes i Spa centar, fitnes centar, estetsku medicinu, multifunkcionalnu slalu, medicinski blok sa kompletnom dijagnostikom i terapijama, kao i svim pratećim sadržajima savremenog Spa i mediucinskog centra.

 Investicija izgradnje objekta Merkur Palace vredna je 4 miliona evra i finansiraće se delom iz sopstrvenih, a delom iz kreditnih sredstava. Kabinet Predsednika Republike najavio je da će Aleksandar Vučić posle polaganja kamena temljca za izgradnju hoterla,, Splendor,, u okviru specijalne bolniuce Merkur, prisustvovati svečanoj akademiji na platou isporfed crkvenolg brda, a povodom 150 godina turizma u Vrnjačkoj Banji.

VUČIĆ U MIONICI: SVE MOJE "LAŽI" SU POSTALE STVARNOST, A NJIHOVA "STVARNOST" JE VELIKA LAŽ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 5 godina

Wao! Jos malo ovakvih projekata i mi Srbi stvarno nemamo razloga da bacamo pare po inostranstvu! Jedva cekam da se zavrsi da ih posetim sa porodicom. :)

Jovana

pre 5 godina

Merkur Palace je izuzetno vazna investicija za Vrnjacku banju i sve nas

Jova

pre 5 godina

Vrnjacka banja je nas biser. Svako ulaganje je vazno. Svaka cast.

Maja

pre 5 godina

Pohvalna je količina podrške predsednika za razvoj banjskog turizma. Samo napred.

Anabell

pre 5 godina

Mislim da je novi projekat,za koji je postavljen kamen temeljac,znacajan za Vrnjacku Banju,i da ce doprineti jos vecem razvoju turizma u Vrnjackoj Banji.

Novak

pre 5 godina

Bravo,verujemo da će ispuniti obećenje kao i sve do sada!

Milan

pre 5 godina

Hotel Palas je će biti ponos Vrnjačke banje i cele Srbije.

Nena

pre 5 godina

Ovo je velika investicija kako za samu Vrnjačku banju tako i za celu Srbiju. Sada će i strani turisti da više dolae u Vrnjačku banju.

Kaca

pre 5 godina

Grandiozan, do sada nevidjen projekat koji ce privuci mnostvo turista.

Nevena

pre 5 godina

Merkur hoteli su najbolji u Vrnjackoj banji, bila sam njihov gost, mogu misliti kako ce tek svetski da izgleda ovaj novi hotel

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Sport

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set