• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.07.2018

14:52

(FOTO) PALMA: Sve veći broj turista u Srbiji zbog stabilnosti, sigurnosti i turističke ponude

Vesti

(FOTO) PALMA: Sve veći broj turista u Srbiji zbog stabilnosti, sigurnosti i turističke ponude

Podeli vest

U Jagodini je danas održana manifestacija „Otvoreni dan“ , koja podrazumeva besplatan ulaz u sve jagodinske turističke destinacije, Akva Park, Muzej voštanih figura i Zoološki vrt

Organizatori su saopštili da je danas u Jagodinu došlo preko 12 000 ljudi iz Srbije i inostranstva. Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma obišao je danas sa saradnicima prepun Akva park gde se obratio novinarima.

Informer

 - Turizam je veoma važna privredna grana. Jagodina je turistički centar u Srbiji. Mi smo samo u Jagodini direktno i indirektno u turizmu zaposlili oko 1300 ljudi. Sve više turista dolazi u Srbiju. Samo Jagodinu godišnje poseti oko pola miliona turista, od toga je preko 50 000 iz inostranstva. To znači da je Srbija politički, bezbednosno i ekonomski stabilna, jer niko neće da ide u nestabilna područja. U Jagodini u prečniku od 700 metara imate jedinstvene turističke destinacije, kao što su prvi srpski Akva park, jedini Muzej voštanih figura, prvi Zoološki vrt južno do Beograda i največi veštački vodopad u ovom delu Evrope. To je naša druga industrijska zona. Turizam je privredna grana koja u lancu veže i građevinarstvo, trgovinu, poljoprivredu, energetiku, sport i kulturu“ -  poručio je Marković.

Informer

 - Svako ko se bavi politikom, njegova vrednost je da pokaže šta je to uradio, šta su njegovi rezultati dok se bavi politikom. Jedno su priče, a drugo su dela. Ja pozivam sve političare da rade i zavrnu rukave i ajmo da se takmičimo ko će šta više da uradi, ko će više fabrika da otvori i gde će najviše dece da se rađa. Opozicija samo napada i gde god ode neko iz opozicije napada svoju zemlju i svoje komšije. Taj kod koga odete i pričate loše o Srbiji i svom narodu taj neće da vas poštuje. Mi moramo da iskoristimo međunarodnu popularnost koju Srbija danas ima  -  rekao je Marković.

Informer


Informer


Informer


Informer





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set