• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

23.07.2018

21:35

(FOTO) BREGA ALEN I TIFA OBORILI SVE REKORDE: U Vrnjačkoj Banji je završen karneval, ALI VELIKI SPEKTAKL TEK POČINJE!

Vesti

(FOTO) BREGA ALEN I TIFA OBORILI SVE REKORDE: U Vrnjačkoj Banji je završen karneval, ALI VELIKI SPEKTAKL TEK POČINJE!

Podeli vest

U Vrnjačkoj Banji proteklih osam dana odvijala se nezaboravna žurka. Medjunarodni Vrnjački karneval pratilo je preko 250 hiljada ljudi, kaže nam Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje.

Najveći spektakl za pamćenje napravili su Brega, Alen i Tifa iz Bijelog dugmeta. Koncert je oborio sve rekorde posećenosti, a u njihovim pesmama uživalo je preko 40.000 posetilaca koji su uglas pevali najpoznatije hitove.

Prethodno je veliki koncert  na Vrnjačkom karmevalu imala Ana Bekuta, ali i još nekoliko muzičkih zvezda.

R.B.

Ovogodišnji Vrnjački karneval, koji se uklopio u proslavu 150 godina vrnjačkog turizma, iznedrio je i misicu Karnevala, a titulu najlepše devojke na ovogodišnjem Medjunarodnom Vrnjačkom karnevalu ponela je Milica Milivojević, iz Mladenovca, studentkinja Poljoprivrednog fakulteta, koja se bavi manekenstvom. Zaštitno lice Vrnjačke Banje i Mis turizma ponela je Vrnjčanka Dijana Petrašinović.

R.B.

 Cerntralno dešavanje Vrnjačkog karnevala bila je  Velika karnevalska povorka u kojoj su osim zemlje domaćina Srbije, bile karnevalske grupe iz Brazila, kube, Malezije, Arube, Italije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore. Najveću pažnju publike, kao i uvek do sada, priovukle su Brazilke, koje su koreografijom izmamile aplauze i ovacije oko 20.000 prisutnih na vrnjačkoj Promenadi.

R.B.


Poslednjeg karnevalskog dana, u nedelju, veći deo manifestacija nije održan zbog vremenskih nepogoda. Kiša je u nedelju po podne poremetila planove, tako da su na veliko oduševljenje publike uveče održana dva koncerta. Na Platou kod Vrapca završne koncerte karnevala imali su Maja-Friends i Kepa–Frree spirit.

R.B.


Karneval je završen, do početrka dvanaestog Heineken Lovefesta ostalo je manje od dve nedelje, a vrnjački apartmani su rasprodati.  Festival ljubavi ove godine biće održan od 2. do 5. avgusta, i tim povodom u Vrnjačku Banju pristižu svetske zvezde, među kojima su Seth Trohler, Jamie Jones, Sven Vath, Pan-Pot, Stephan Bodzin i više od 100 izvodjača.

R.B.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačka Banja očekuje da na Festivalu ljubavi za četiri dana bude preko 120 hiljada posetilaca.        

GUŽVA U VRNJAČKOJ BANJI: Lovefest rasprodat- traži se karta više




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set