amss.org.rs

09:00 Srbija 0

Tanjug | 29. 07. 2018.

(FOTO) NA GRANIČNIM PRELAZIMA KOLAPS! Na Batrovcima se čeka sat i po, a na Preševu ČAK DVA SATA!

U toku dana može se beležiti veći broj vozila na frekventnim stanicama kao što su Stara Pazova, Vrčin, Nais i Doljevac

Turistička sezona će i danas doneti pojačan saobraćaj, kako na putevima širom naše zemlje, tako i na graničnim prelazima i naplatnim rampama.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na ulazu u zemlju na Batrovcima zadržavanja su oko 90 minuta, na Preševu, na izlazu oko 120 minuta.

amss.org.rs


Na Gradini, na izlazu oko 90 minuta, na Horgoš i na ulazu i na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju oko 60 minuta. Na prelazima Gostun i Špiljani na izlazu čekanja su oko 30 minuta.

amss.org.rs


Na ostalim graničnim prelazima nema družih čekanja od 30 minuta. Na naplatnim rampama za sada nema čekanja, dok se u toku dana može beležiti veći broj vozila na frekventnim stanicama kao što su Stara Pazova, Vrčin, Nais i Doljevac, saopštio je AMS S. Zbog očekivano jačeg priliva vozila i početka još jednog talasa pojačanog saobraćaja vozačima se preporučuje korišćenje manje frekventnih graničnih prelaza.



Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na [email protected]