• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.08.2018

19:39

(FOTO/VIDEO) PALMA VOZI PLAVI BAGI, A SUPRUGA MAŠE SRPSKOM ZASTAVOM Posle kola u plićaku, stiže novi snimak lidera JS iz Grčke!

Vesti

(FOTO/VIDEO) PALMA VOZI PLAVI BAGI, A SUPRUGA MAŠE SRPSKOM ZASTAVOM Posle kola u plićaku, stiže novi snimak lidera JS iz Grčke!

Podeli vest

Dragana Markovića Palmu, predsednika Skupštine grada Jagodina i stranke Jedinstvena Srbija, imali ste prilike da vidite u različitim vozačkim izdanjima, ali nikada u društvu supruge i srpske trobojke

On je zajedno sa saradnicima Đorđem Kosanićem, potpredsednikom Jedinstvene Srbije i narodnim poslanikom, Životom Starčevićem, potparolom Jedinstvene Srbije i Goranom Milosavljevićem, načelnikom Pomoravskog okruga, upravljao s iznajmljenim bagijem.

Zastavu je držala njegova lepša polovina Snežana Marković, a želja im je bila da obiđu nekoliko opština u regiji Pierija (Litohoro, Nei Pori, Platamon).

Informer

Tom prilikom razgovarao je sa srpskim turistima na temu problema tokom letovanja.

Palma ih je informisao da u slučaju poteškoća za vreme boravka u Grčkoj mogu da se jave kancelariji Jedinstvene Srbije u Paraliji, koja je servis svih turista iz Srbije i oni će im istog trenutka biti rešeni.

(VIDEO) SRPSKO KOLO U GRČKOM MORU! Palma poveo stotinu ljudi u vodu UZ ZVUKE HARMONIKE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set