• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

19.08.2018

19:35

(FOTO) ČEKANJE NA GRANICI SA MAĐARSKOM OKO 90 MINUTA: Očekuju se gužve na prilazima Beogradu!

Vesti

(FOTO) ČEKANJE NA GRANICI SA MAĐARSKOM OKO 90 MINUTA: Očekuju se gužve na prilazima Beogradu!

Podeli vest

Prema najnovijim podacima Uprave granične policije RS, večeras su značajno manje gužve nego prethodnih dana na graničnim prelazima Batrovci sa Hrvatskom i Horgoš sa Mađarskom, na kojima trenutno nema dužih zadržavanja

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, na izlazu iz zemlje na GP Horgoš 2 putnička vozila čekaju oko 90 minuta, a na graničnim prelazima Kelebija, Bajmok i Ðala zadržavanja na izlazu su oko jedan sat vremena.

Horgoš, izlaz iz Srbijeprintscreen AMSS

Horgoš, izlaz iz Srbije

Na ulazu u zemlju, iz pravca Hrvatske na GP Bogojevo čekanja su oko 60 minuta. 

Batrovci, izlaz iz Srbijeprintscreen AMSS

Batrovci, izlaz iz Srbije

Na ostalim graničnim prelazima za sada nema dužih čekanja od 30 minuta.

Gradina, izlaz iz Srbijeprintscreen AMSS

Gradina, izlaz iz Srbije

Teretna motorna vozila, na izlazu iz zemlje, na GP Batrovcima čekaju oko 60 minuta.

Kraj vikenda donosi pojačan intezitet saobraćaja na svim frekventijim putnim pravcima. Vanrednih prekida nema, a na naplatnim rampama se i pored većeg protoka vozila, prolazi bez čekanja. 
Na usporen saobraćaj vozači treba da računaju na deonici od Užica do Čačka, gde su u toku radovi, a vozila se propuštaju naizmenično uz pomoć semafora, naveo je AMSS.

(FOTO) KOMUNALCI I INSPEKCIJA SPREČILI TRAGEDIJU! Zatvoreno nelegalno gradilište na Dedinju! BAHATOG INVESTITORA OČEKUJE OGROMNA NOVČANA KAZNA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set