• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

22.08.2018

10:01

CIKLON SA JADRANA DONOSI DRASTIČAN PAD TEMPERATURE! Posle niza paklenih dana, ODLAZI LETO IZ SRBIJE!

Vesti

CIKLON SA JADRANA DONOSI DRASTIČAN PAD TEMPERATURE! Posle niza paklenih dana, ODLAZI LETO IZ SRBIJE!

Podeli vest

Tokom sedmice biće sunčano i toplo, a za vikend se očekuje pogoršanje vremena. Međutim, novi podaci pokazuju da će pad temperature biti drastičniji nego što je najavljeno, te nas u ponedeljak očekuje tek 20 stepeni

- Prethodno je procenjeno da će temperatura pasti za nekih sedam stepeni, ali svežiji podaci pokazuju da će razlika ipak biti i više od 10 stepeni Celzijusa u odnosu na sadašnjih 32-33 stepena, te nas očekuju temperature oko 20. podeoka - rekao je za "Blic" meteorolog Đorđe Đurić.

- Ovo pogoršanje vremena bukvalno će oduvati leto iz Srbije, ali još nije sigurno koliko će tačno dana trajati. Sve zavisi od putanje kojom će se kretati ciklon, a za sada podaci još uvek variraju. Trebalo bi da bude prolaznog karaktera - rekao je Đurić, i napomenuo da na lokalnom nivou može biti obilnih padavina.

Tanjug

Nakon što prođe nestabilniji period, krajem avgusta i početkom septembra biće oko 25 stepeni, te još nije vreme da se oprostimo sa letom, zaključuje meteorolog.

Žuti meteo alarm

Danima je na snazi žuti meteo alarm zbog visokih temperatura, i to u čitavoj zemlji. On je aktivan i danas, a biće i u sredu i četvrtak. U ponekim delovima Srbije postoji opasnost i od grmljavine, koja se može očekivati u večernjim časovima, kao i kratkotrajni lokalni pljuskovi.

Isključivo u četvrtak duvaće umeren do jak jugoistočni vetar u košavskom području: u pomoravlju, podunavlju i na jugu Banata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miki

pre 5 godina

OVO JE NOVA OLUJA IZ HRVATSKE ALI SADA IDE NA SRBIJU!!

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set