• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.08.2018

23:03

STIGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJU! Kiša u većem delu zemlje!

Vesti

STIGLO ZAHLAĐENJE U SRBIJU! Kiša u većem delu zemlje!

Podeli vest

U naredna dva sata u više delova Srbije očekuju se kiša i lokalni pljuskovi praćeni grmljavinom, a temperature su znatni niže neko proteklih dana, objavio je večeras RHMZ

- U naredna dva sata u Vojvodini, centralnoj, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji oblačno, mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom - naveo je RHMZ u delu meteoroloških najava.

U pojedinim delovima Beograda pada sipeća kiša (rosulja).

Stiglo je i zahlađenje, pa je prema podacima u 22 sata sa glavnih meteoroloških stanica, u Beogradu 17 stepeni Celzijusa, u Novom Sadu 15, na Zlatiboru 12, a na Kopaoniku 13 stepeni.

U Leskovcu i Nišu je izmeren 21 stepen, a u Somboru 14.

Kako je objavljeno na sajtu RHMZ, kiša pada u Valjevu, Kragujevcu, Zaječaru, Smederevskoj Palanci, Vranju...

Prema prognozi, u Srbiji će sutra biti oblačno, hladnije, mestimično s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima ponegde praćenih grmljavinom.

Jutarnja temperatura će se kretati od 12 do 16, a najviša dnevna od 17 do 24 stepena. 

I u Beogradu će sutra biti oblačno, hladnije, povremeno s kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 19 stepeni. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!
Politika

Petković iz Brisela: Priština donosi političke odluke koje imaju za cilj proterivanje Srba sa KiM! Naš predlog ocenjen kao konstruktivan!

U Briselu, u okviru dijaloga Beograda i Prištine, završen je sastanak delegacije Beograda predvođene direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem, u kojoj su i finansijski eksperti, sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom i njegovim timom. Očekuje se da je glavna tema današnjih sastanaka u Briselu bila odluka takozvane centralne banke Kosova da zabrani upotrebu dinara na KiM.

18.04.2024

14:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka
opravdano odsustvo?!

Odloženje suđenje za smrt nekadašnjeg direktora „Niteksa“: Okrivljeni motociklista mora na operaciju kuka

Suđenje Ivanu Jovanovuću (49) iz selja Voljčinca kod Žitorađe optuženom da je izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je smrtno stradao Mile Novaković (81), bivši direktor niške tekstilne firme „Niteks“, odloženo je danas pošto je okrivljeni posredstvom advokatice sudskom veću Osnovnog suda u Nišu dostavio izveštaj lekara u kome se navodi da ne može da prisustvuje ročištu zbog operacije kuka. Nastavak suđenja zakazan je za 4. jul.

18.04.2024

14:32

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set