• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

03.09.2018

12:47

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Očekuju nas jake vremenske nepogode, evo koji delovi Srbije su najugroženiji

Vesti

HITNO UPOZORENJE RHMZ: Očekuju nas jake vremenske nepogode, evo koji delovi Srbije su najugroženiji

Podeli vest

U toku dana na području Srbije očekuje se lokalna pojava vremenskih nepogoda sa jakim pljuskovima, grmljavinom, gradom i olujnim vetrom

Kako se navodi u upozorenju Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u kratkom vremenskom periodu mogu se očekivati padavine od 20 mm po kvadratnom metru, naročito tokom popodneva i večeri u centralnim i istočnim krajevima Srbije.

Printskrin RHMZ


U utorak i sredu takođe možemo očekivati kišu, pljuskove i grmljavinu, a maksimalna temperatura neće prelaziti 28. podeljak. U četvrtak malo toplije i uglavnom sunčano, tek ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu danas promenljivo oblačno, povremeno sa kišom. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 19, maksimalna dnevna 30 stepeni.

Sutra i u sredu u glavnom gradu takođe promenljivo oblačno i svežije sa padavinama, a maksimalna temperatura ići će do 25. stepena. U četvrtak i petak sunčano i toplo, a za vikend ponovo naoblačenje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set