• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

12.09.2018

08:29

VOZAČI, OPREZ  ZBOG RADOVA NA PUTU! Saobraćaj umeren, kamioni na Batrovcima čekaju 6 sati!

Vesti

VOZAČI, OPREZ ZBOG RADOVA NA PUTU! Saobraćaj umeren, kamioni na Batrovcima čekaju 6 sati!

Podeli vest

Saobraćaj je danas umeren i odvija se bez zastoja, a vozači se upozoravaju na izmenjen režim na brojnim deonicama zbog radova, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS)

AMSS je pozvao bicikliste i motocikliste da se potrude da budu primećeni na putu kako bi bili bezbedniji u saobraćaju.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja.

Na izlazu iz Srbije ka Hrvtaskoj na prelazu Batrovci kamioni u proseku čekaju oko 360 minuta, na prelazima Šid i Horgoš sa Mađarskom oko 180 minuta, dok se na prelazu Kelebija čeka oko 120 minuta.
Danas počinju radovi na pojačanom održavanju autoputa od prelaza Batrovci sa Hrvatskom ka Beogradu na deonici od naplatne stanice "Šid" do petlje "Adaševci", u smeru ka Beogradu. Saobraćaj će se odvijati zaustavnom saobraćajnom trakom. Očekuje se da radovi traju do 12. oktobra.

Zbog radova na montaži rasvetnih stubova u središnjem delu kolovoza, na delu puta Beograd - Novi Sad, u zoni naplatne stanice "Novi Sad jug" do 20. septembra za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, u smeru od Subotice ka Beogradu.
Radovi na sanaciji klizišta, na deonici puta Prilike-Jasenovo, u blizini mesta Preseka trebalo bi da budu završeni do 12. oktobra, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set