• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2018

06:55

JOŠ DANAS I SUTRA SE GREJEMO, A POSLE ĆEMO DA SE SMRZAVAMO! Iskoristite ovaj letnji dan, jer ubrzo stiže jesen!

Vesti

JOŠ DANAS I SUTRA SE GREJEMO, A POSLE ĆEMO DA SE SMRZAVAMO! Iskoristite ovaj letnji dan, jer ubrzo stiže jesen!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo, ujutru u centralnim, a tokom dana u južnim krajevima, umereno oblačno ali suvo vreme. Jutarnja temperatura od devet do 17 stepena, na jugu Banata oko 21

Najvisa temperatura od 27 do 31 stepeni Celzijusa. I u Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Jutarnja temperatura oko 17, najviša dnevna oko 30 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi RHZS vreme u Srbiji u narednih sedam dana, u subotu će u većem delu zemlje pretezno sunčano i toplo. Temperatura će narednih dana biti ispod proseka za ovo doba godine. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set