• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.09.2018

17:00

(FOTO/VIDEO) OMALENI PERUĆAC NAPRAVIO BUM U KUPU UŽIČKOG OKRUGA! Nakon tri finala TROFEJ IDE U "PERUĐU"!

Vesti

(FOTO/VIDEO) OMALENI PERUĆAC NAPRAVIO BUM U KUPU UŽIČKOG OKRUGA! Nakon tri finala TROFEJ IDE U "PERUĐU"!

Podeli vest

Fudbalski klub Perućac iz istoimenog mesta u Bajinoj Bašti napravio je ogroman uspeh osvojivši Kup užičkog okruga u fudbalu savladavši Sevojno nakon jedanaesteraca

Utakmica finala Kupa užičkog okruga odigrala se na stadionu "Perućački park" gde je domaća ekipa, nakon dva bezuspešna finala, uspela da se domogne veoma bitnog trofeja.

U prvom delu igre bilo je šansi na obe strane, ali su mreže mirovale.

Nastavak je doneo više uzbuđenja za publiku koja je i pored hladnog vremena došla u velikom broju da podrži "omaleni", ali veoma hrabri Perućac.

Gosti iz Sevojna poveli su u 70. minutu nakon smušene intervencije domaćih u šesnaestercu.

Perućac se nije predavao, pa su njihovi napori i želja krunisani u samom finišu susreta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ubice mekog srca.???

Објава коју дели Milos Malesevic (@malesevicmilos) дана 26. Сеп 2018. у 10:54 PDT

 

Ivan Maksimović, trener-igrač domaće ekipe, ušao je u protivnički šesnaesterac kada ga je golman Sevojna oborio, a sudija je, sasvim opravdano, dosudio kazneni udarac.

Precizan sa bele tačke bio je kapiten Jevtić za veliku radost domaćih.

Usledilo je izvođenje jedanaesteraca, a junak meča bio je iskusni Miljan Bodiroga koji je zaustavio tri udarca gostima.

U redovima domaće ekipe najkoncentrisaniji bili su Miroslav Đokić, Ivan Jakovljević i kapiten Jeftić, dok su Lazar Maksimović i Miloš Malešević bili neprecizni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

3.2.1.perucac

Објава коју дели Milos Malesevic (@malesevicmilos) дана 26. Сеп 2018. у 10:56 PDT

 

Miroslav Đokić zadovoljan je ishodom meča, a kako kaže, pobeda se nije dovodila u pitanje.

- Sasvim zaskuženo smo pobedili i stigli do trijumfa. Bili smo bolji tokom celog susreta, imali smo više želje i na kraju se to isplatilo. Nedostajao nam je i Marko Petričević koji zbog povrede nije moga da nastupi - sa osmehom na licu rekao nam je Miroslav.

Heroj meča, pored kapitena Jeftića, bio je iskusni i prekaljeni golman Miljan Bodiroga.

Foto: printscreen

- Teška utakmica, treabalo je da završimo i pre penala, ali potpuno smo zasluženo osvojili kup - rekao je Bodiroga.

Trener-igrač domaćih Ivan Maksimović takođe smatra da je trofej zasluženo otišao u vitrine njegovo kluba.

- Dva puta nam je trofej izmakao, ali ove godine smo ga zaslužili. Zadovoljan sam zalaganjem igrača i zasluženo smo trijumfovali - rekao je Maksimović.

Treba podsetiti da je uspeh utoliko veći ukoliko se uzem u obzir da Perućac igra okružnu ligu, dok su gosti iz Sevojna u rangu iznad, tačnije Zoni Drina.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set