• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.09.2018

11:45

(FOTO) KASNITE JER STE SLETELI U SOFIJU, A NE U BEOGRAD ILI NIŠ: Predsednik Vučić duhovitom opaskom dočekao generalnog direktora IMI-ja

Vesti

(FOTO) KASNITE JER STE SLETELI U SOFIJU, A NE U BEOGRAD ILI NIŠ: Predsednik Vučić duhovitom opaskom dočekao generalnog direktora IMI-ja

Podeli vest

Artur Tan, generalni drektor kompanije IMI kasnio je danas na otvaranje fabrike u Niškoj banji, a predsednik Vučić ga je dočekao srdačno i duhovtom opaskom

Na samom kraju konferencije za medije koju je predsednik Srbije Aleksandar Vučić održao posle otvaranja fabrike IMI u Niškoj banji, pojavio se i Artur Tan, generalni direktor ove kompanije.

Predsednik Vučić ga je srdačno pozdravio i zahvalio mu na ovoj značajnoj investiciji za Srbiju, a zatim se i našalio s dragim gostom.

Foto: informer.rs

- Kasnili ste jer ste sleteli u Sofiju, a ne u Beograd ili Niš. Sledeći put ćete sigurno napraviti bolji izbor - rekao je Vučić na šta se gospodin Tan slatko nasmejao.

(UŽIVO) VUČIĆ NA OTVARANJU fabrike auto-delova IMI: Ovo je dokaz da U SRBIJI MOŽEMO DA URADIMO VELIKE STVARI!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jana

pre 5 godina

Na vrlo šarmantan način je rekao da su naši aerodromu najbolji u regionu. U svakom trenutku našu zemlju ističe i dokazuje da je najbolja u regionu-bilo da su u pitanju investicije il šta god drugo. Tako rade pravi predsednici, bravo!

Tanja

pre 5 godina

Dobrodosli u Srbiju, verujemo da ce gospodin u buducnosti uvek sletati u Nis i sve cesce boraviti u Srbiji. Ovo je velika vest za Nis i jug Srbije.

Fudbaler

pre 5 godina

Trebalo bi da zaista uputimo investitore tamo gde treba da slete da još i ne plaćaju put od Sofije do Niša.

Danijel

pre 5 godina

Ovo govori u prilog cinjenici da necemo dozvoliti da se zatvori Niski aerodrom

Branko

pre 5 godina

Verujem da ce se uskoro steci uslovi da mogu da slete na Niski aerodrom.

Vladimir

pre 5 godina

Duhovitost nikad nije na odmet. Primerena sala.

Marina

pre 5 godina

Naš predsednik svakoga dana pokazuje građanima da vodi jednu odgovornu politiku da jača ekonomiju i mladima daje nadu da ostanu u zemlji!

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set