• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

02.10.2018

22:01

STRAŠNA KRAĐA NADOMAK KRUŠEVCA! Posekli ženi celu šumu!

Vesti

STRAŠNA KRAĐA NADOMAK KRUŠEVCA! Posekli ženi celu šumu!

Podeli vest

Šumokradice su u ataru sela Gaglovo, nadomak Kruševca, posekle celu šumu vlasnice Marije Milošević i njenu porodicu ostavili bez ogreva

Žena je slučaj prijavila policiji i, kako saznajemo, utvrđen je identitet pet osoba, za koje se sumnja da su neovlašćeno sekli šumu i ogrevno drvo u Kruševcu prodavali po 40 evra po kubnom metru.

Marija Milošević je izjavila policiji da godinu dana niko od njene porodice nije ulazio u šumu. Ali, kad su sad otišli da provere u kakvom je stanju šuma da bi posekli desetak metara za ogrev, oni su na prostoru od blizu četiri hektara zatekli katastrofu.

Foto: R.B.

 

Sve je posečeno, kao i dva krupna stabla stara od preko sto godina.

Prema prvim procenama,šuma je sečena i odnošena tokom celog leta. Posečeno je i izvučeno 500 kubika hrastovih drva, a pričinjena šteta iznosi oko 20 hiljada evra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
svedok

pre 5 godina

Gaglovo kod Kruševca nije jedino selo u Srbiji gde organizovani lopovi kradu drva. U selo gde ja živim otac i sin svaki dan donesu oko 6 mrtara drva. Posluju kao firma ali nigde nisu registrovani, ali zato imaju i radnike koji im pomažu za novac u krađi. Po narudžbini kradu i tehničku građu. Prodaja cveta obično nedeljom uveče dođe šleper natovare i tako dva puta nedeljno. Ljudi iz straha ćute, policija im čest gost u dvorište ali oni i dalje rade.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set