• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

11.10.2018

07:39

OPREZNO ZBOG MAGLE I RADOVA NA PUTU: Kamioni i dalje satima čekaju na graničnim prelazima!

Vesti

OPREZNO ZBOG MAGLE I RADOVA NA PUTU: Kamioni i dalje satima čekaju na graničnim prelazima!

Podeli vest

Uslovi za vožnju na putevima u Srbiji su dobri, ali je oprez neophodan posebno zbog magle na deonicama u blizini reka, kanala, jezera, klisura i po kotlinama, saopštio je Automoto savez Srbije (AMSS)

Zbog radova na pojedinim putnim pravcima vozačima se preporučuje sporija vožnja i poštovanje saobraćajnih propisa, jer se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Premа poslednjim podаcimа nema zadržavanja na naplatnim stanicama u zemlji, kao ni na graničnim prelazima za putnička vozila.

Foto: Tanjug

Teretna vozila nа izlаz iz zemlje ka Madjarskoj na Horogošu i Kelebiji čekaju oko 120 minuta, dok na granici sa Hrvatskom na Batrovcima čekaju oko 480 minuta i Šidu oko 120 minuta.
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set