• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

15.11.2018

07:01

DANAS OBLAČNO I SVEŽIJE, narednih dana temperatura u padu

Vesti

DANAS OBLAČNO I SVEŽIJE, narednih dana temperatura u padu

Podeli vest

U Srbiji će danas biti pretezno oblačno, još malo hladnije i uglavnom suvo, samo je uveče i tokom noći u jugozapadnim, južnim i jugoistočnim krajevima moguća je slaba kiša, a na planinama provejavanje snega

Jutarnja temperatura biće od nula do 7 stepeni, a najviša dnevna od 10 do 15 stepeni, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren, na severu, istoku i u planinskim predelima povremeno jak, severni i severozapadni vetar. 

U Beogradu će danas biti pretezno oblačno i sveže uz umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura biće 6, najviša dnevna 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do 22. novembra, do kraja sedmice temperatura u daljem padu, umereno do potpuno oblačno, u većini krajeva suvo, samo u petak ponegde uz više oblačnosti moguća kratkotrajna kiša, na planinama provejavanje snega. 

U nedelju krajem dana i uveče jače naoblačenje sa kišom i snegom. Tokom noći i u ponedeljak susnežica i kratkotrajan sneg mogući su i u nižim predelima. Od utorka postepeno toplije, mestimično sa kišom, koja ćee padati i u višim predelima.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set