• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Telegraf.rs

17.11.2018

10:50

(VIDEO) JEDNO VOZILO HITNE POMOĆI SE ZAKUCALO U DRUGO! Brzo krenuli da spasu povređene u nesreći, a onda SAMI NAPRAVILI UDES I HAOS!

Vesti

(VIDEO) JEDNO VOZILO HITNE POMOĆI SE ZAKUCALO U DRUGO! Brzo krenuli da spasu povređene u nesreći, a onda SAMI NAPRAVILI UDES I HAOS!

Podeli vest

Stravičan snimak sudara dva vozila Hitne pomoći u Novom Pazaru preplavio je poslednjih dana društvene mreže. Na njemu se vidi kako ambulantno vozilo usporava, pomera se s puta, a potom skreće levo. Odmah za njim jurilo je i drugo vozilo čiji vozač nije očekivao skretanje i nije uspeo na vreme da zakoči, nakon čega je usledio udar

Nesreća se desila u četvrtak oko ponoći, kada je Hitna pomoć sa dva vozila krenula na intervenciju u selo Selakovac gde se u blizini jedne pumpe dogodio težak sudar automobila i cisterne koja je prevozila gorivo.

Ova nesvakidašnja nesreća se, zapravo, dogodila zbog nesporazuma. Vozač prvog vozila mislio je da se nesreća desila na obližnjoj pumpi zbog čega je skretao levo, dok je vozač za njim bio ubeđen da se udes desio na sledećoj pumpi.

U Hitnoj pomoći uveravali su da njihovi vozači nisu zakazali, da nema govora o neprofesionalnosti. Lekare i tehničare pogodile su kritike, jer se sve desilo u brzini i želji da se što pre pomogne povređenima, što je na kraju i učinjeno.

Uprkos stresu koji su doživeli, oni su uspešno zbrinuli vozača automobila D. Z. (29) koji se zakucao u cisternu. Privatnim automobilom oni su ga prebacili do bolnice i spasli mu život.

Lekari novopazarske Hitne pomoći, inače, ne pamte ovakav incident.

SAMO U VIKEND IZDANJU INFORMERA! STRAŠNO HAŠKO NASILJE! Mladića teraju u samicu!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljube

pre 5 godina

Vozač prvog vozila je totalni idiot - krene u skretanje u levo a da ne pogleda da li neko nilazi a sigurno zna da je iza njega drugi sanitet, jer su ko zna koliko vozili jedan za drugim!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set