• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

20.11.2018

20:12

PROPALA VRŠAČKA OPOZICIJA OBMANJUJE JAVNOST: SNS se ne meša u uređivanje medija za razliku od DS i Saveza za silovanje i vešanje!

Vesti

PROPALA VRŠAČKA OPOZICIJA OBMANJUJE JAVNOST: SNS se ne meša u uređivanje medija za razliku od DS i Saveza za silovanje i vešanje!

Podeli vest

Gradski odbor SNS Vršac, reagujući na saopštenje DS, ističe da potpredsednica DS i odbornica u Skupštini Grada Vršca Dragana Rakić nastavlja sa klevetama, manipulacijama i obmanjivanjem javnosti

SNS ponavlja da se ne meša u uređivačku politiku medija za razliku od DS i Saveza za silovanje i vešanje, koji saopštenjima na iste pokušavaju da utiču.

Odbornica Rakić, čija stranka ima uporište u biračkom telu na nivou statističke greške, a u Vršcu okuplja svega petoro aktivista, mesecima vodi hajku u medijima i na društvenim mrežama protiv Vršca, gradonačelnice Dragane Mitrović i Vrščana, iznoseći najprljavije laži kako o gradu tako i o njenim sugrađanima. Ona, njena stranka, i Savez za silovanje i vešanje kome pripadaju, su ti koji zastupaju politiku progona neistomišljenika.

Građani su imali priliku da se uvere kako je DS upravljala gradom, a posledice takve pogubne politike i danas se odražavaju na njihov svakodnevni život, posebno na najosetljivije kategorije kao što su penzioneri.

Zašto potpredsednica DS Dragana Rakić nije rekla da su je zabolele ove činjenice, iznešene od strane SNS, na jučerašnjoj sednici Skupštine grada Vršca, umesto da se krije iza nekakvog besmislenog saopštenja. Možda bi DS i Savez za silovanje i vešanje da ukinu članovima drugih stranaka slobodu govora i izražavanje mišljenja, osnovna prava  zagarantovana Ustavom.

Istupanje u javnosti tajkunskih marioneta okupljenih u Savezu za silovanje i vešanje, može da se okarakteriše kao najobičnije licemerje i demonstracija politike mržnje i linča. Kako drugačije okarakterisati njihovo istupanje u javnosti i upućene pretnje silovanja premijerke i vešanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijerke Ane Brnabić na terazijama?

Rukovođeni mržnjom nastavljaju da zastupaju stavove kojima se nipodaštavaju sve tekovine i vrednosti demokratskog društva.

Građani su odavno prezreli takvu politiku, a šta o njoj misle iskazali su na izborima.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nk

pre 5 godina

Opozicija je odavno propala. Ona sta god da radi sve vise upropascuje sebe

Vuk

pre 5 godina

Bas oni koji kazu da u Srbiji nema medijskih sloboda, okupirali su 90% medija i svakodnevno sire najgore kletve i lazi protiv vlasti.

Marija

pre 5 godina

Sad im SNS kriv za njihove neuspehe jedino sto znaju je da prete vesanjem bas da vidimo koga ce oni da obese

markopetrovic

pre 5 godina

Cestitamo celom srpksom timu na pobedi

Mrrrr

pre 5 godina

Valjda ljudi ne znaju za bolje nego samo da vredjaju i pljuju.To im je izgleda zajednicko u celom Savezu.

Luka

pre 5 godina

dobro je poznato kako su mediji funkcionisali za vreme vladavine zutih, sada izigravaju zrtve i okrivljuju da SNS cenzurise a to je velika laz.

Marko

pre 5 godina

Opozicija nije svesna da zadovoljne ljude ne mogu da obrlate.

Filip

pre 5 godina

Opozicija je davno prosla prica. Ne mogu druge kriviti za svoje neuspehe, narod vidi kakvi su nasilnici, naravno da ih nece podrzati takve kakvi su.

Ketty

pre 5 godina

Sad im SNS kriv za njihove neuspehe jedino sto znaju je da prete vesanjem bas da vidimo koga ce oni da obese

dragan

pre 5 godina

Propalima i ostrasenima uvek je ito i za sve ima kriva vlast,što bi u Vrscu bilo drugacije

Nada

pre 5 godina

Dileme nema!Srecna sam sto je vrsacka opozicija propala i mogu samo da kazem da su sami krivi za svoju propast,da su bolje radili bolje bi i prosli!

rale

pre 5 godina

ovi sto sebe nazivaju opozicija,su lopovi,banditi,kriminalci,siladzije,tajkuni,i sva najgora olos.to nije opozicija.opozicija se bori za narod,ovi se bore da prodaju zemlju,da napune dzepove,da zavedu strah u narodu.ako to zovete opozicija,to je velika zabluda

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set