• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

23.11.2018

09:08

(VIDEO) KOMŠIJA UHAPŠENOG POLICAJCA: Stavili su mi pušku pod grlo, Nedeljko je želeo nešto da mi kaže ali mu nisu dozvolili!

Vesti

(VIDEO) KOMŠIJA UHAPŠENOG POLICAJCA: Stavili su mi pušku pod grlo, Nedeljko je želeo nešto da mi kaže ali mu nisu dozvolili!

Podeli vest

Radomir Perić, komšija uhapšenog policajca Nedeljka Spasojevića, kaže da su specijalci ROSU u njihovo dvorište upali oko pet sati jutros i da su svi bili naoružani dugim cevima

On kaže da su Nedeljkova deca i supruga plakali i kukali.

- Upali su, stavili su mi cev od puške na grlo. Video sam da su gurali Nedeljkovu suprugu i decu, pali su na pod... Lupali su, galamili, bio je haos - kaže Radomir za Informer.

(PRVE FOTOGRAFIJE I SNIMCI) ŠIPTARI TUKLI SRBE KUNDACIMA PRED ŽENAMA I DECOM! Za 12 časova zakazan PROTEST U CENTRU SEVERNE MITROVICE!


On dodaje da je Nedeljko pokušao nešto da mu kaže kada su ga odvodili ali mu policajci nisu dozvolili da govori.

(FOTO/VIDEO) DRAMA NA KOSOVU! ROSU zauzeo Severnu Mitrovicu! ČETVORICA SRBA UHAPŠENA, ČULA SE RAFALNA PALJBA!


-Duša me bili što ne znam šta je hteo da mi kaže. Verovatno je želeo da mi kaže da mu pripazim decu i suprugu. Rekao mi je "Čika Rade" a tada su ga policajci povukli i odveli iz dvorišta, kaže Radomir.
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nada

pre 5 godina

Puska pod grlo. To je Albanska demokratija i borba za prava.

Daliborka

pre 5 godina

Albanci su zaista prevrsili svaku meru, ne daju Srbima da zive u miru. Imali nekog da moze da spreci ovo izivljavljanje nad Srbima?

Dankan

pre 5 godina

Ovo je izivljavanje nad srpskim narodom na Kosovu. Sramota je sto EU i KFOR ne reaguju.

Sveta

pre 5 godina

Albanci su uspeli da stvore haos u regionu i alarmantno se mora reagovati. Verujem, da će Srbija na vreme reagovati i naći rešenje, jer je dovoljno snažna i odlučna u svojim interesima!

Miodrag

pre 5 godina

Albanski zlikovci samo silom i umeju da dolaze do svojih nepostenih ciljeva.

Jelena

pre 5 godina

Nerazumno, divljacko ponasanje ekstremista. Sta bi tek radili da su uspeli da udju u Interpol, ovakve situacije bismo gledali svakodnevno

tale

pre 5 godina

koliku količinu terora treba još da izdrži srpski narod na Kosovu

Stanko

pre 5 godina

Ispovest komsije uhapsenog Nedeljka policajca jasno pokazuje kako su se pripadnici ROSU divljacki ponasali prilikom hapsenja Nedeljka. Upali su, stavili su mi cev od puske na grlo. Video sam da su gurali Nedeljkovu suprugu i decu, pali su na pod. Lupali su, galamili, bio je haos.

dada

pre 5 godina

Nemoralno ponašanje, izazivanje straha i patnje nad nedužnim licima. Bahato i sramotno.

Jovan

pre 5 godina

Šiptari su hrabri jedino kada ih ima 100 na 1, dosli sa oklopnim transporterima da hapse ljude u pidzamama.

Mina

pre 5 godina

Ovakav vid ponsanja albanaca se treba nastrozije kazniti podhitno.

Deki

pre 5 godina

Ovo je početak albanskog scenarija za potpuno proterivanje svih Srba koji žive na Kosovu i Metohiji.

Joco

pre 5 godina

Puška pod grlo maltretiranje žene i dece to je demokratije koju podržavaju velike sile.Svaka im čast na takvoj demokratiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set