• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: A. Grbović

26.11.2018

10:14

(VIDEO) VIDOSAVA JE HEROJ IZ SEVERNE MITROVICE! Mesi i prodaje hleb za samo 25 dinara, A SIROMAŠNIMA GA DELI BESPLATNO!

Vesti

(VIDEO) VIDOSAVA JE HEROJ IZ SEVERNE MITROVICE! Mesi i prodaje hleb za samo 25 dinara, A SIROMAŠNIMA GA DELI BESPLATNO!

Podeli vest

Vidosava Milovanović iz Kosovske Mitrovice od jutros prodaje domaći hleb i peciva u centru ovog grada. Cena domaće vekne iznosi 25 dinara

Vidosavi nije cilj da mnogo zaradi. Neke proizvode poklanja besplatno i to onima koji nemaju novca.

- Moje je žito, tako da hleb mogu da ponudim po ovoj ceni. Sada je ovakva situacija, hleba stiže sve manje, a ja ga ljudima delim i besplatno ako treba, samo da deca ne gladuju - kaže ona za Informer.

POGLEDAJTE:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Misa

pre 5 godina

Ovoj gospodji skidam kapu i duboki naklon za osobine koje poseduje u svojoj licnosti. Kako na ovo reaguju bogati politicari iz srbije? **Vidosava Milovanović iz Kosovske Mitrovice od jutros prodaje domaći hleb i peciva u centru ovog grada. Cena domaće vekne iznosi 25 dinara Vidosavi nije cilj da mnogo zaradi. Neke proizvode poklanja besplatno i to onima koji nemaju novca. To je humani gest, od srca Vam cestitam na vasoj istrajnosti. Treba ziveti i voditi borbu sa svim i svacim u tim losim zivotnim uslovima.. SVAKA VAM CAST Vidosava... Pozdrav, Misa

Djordje

pre 5 godina

Svaka cast gospodjo,ne biri se samo sa oruzijem protiv neprijatelja....

Milorad Culibrk

pre 5 godina

Vidosava je danasnja Milunka Savic. Srpska majka. Hvala Vam.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set