• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.V.

10.12.2018

10:42

PROTIV ŽIGOLA IZ POŽAREVCA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Denis napast proganjao žene i pretio im

Vesti

PROTIV ŽIGOLA IZ POŽAREVCA PODIGNUTA OPTUŽNICA! Denis napast proganjao žene i pretio im

Podeli vest

Protiv Miloša Stojkovića (25) iz Požarevca, zvanog "Denis napast", Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu stavilo je optužni predlog zbog sumnje da je izvršio krivično delo proganjanje

Za ovo delo zakonom je predviđena kazna od šest meseci do pet godina zatvora, a tužilac će tražiti zatvorsku kaznu od godinu dana, uslovno na tri godine. On je osumnjičen da je proganjao četiri žene, sa kojima je održavao vezu preko Fejsbuka i pretio im, kad su one tu vezu prekinule.

Zbog toga je i uhapšen i proveo je 10 dana u pritvoru, a posle toga je pušten na slobodu i ubrzo postao učesnik poznatog TV rijaliti programa.

Dok je osumnjičeni bio u pritvoru, saslušane su oštećene žene i svedoci, a obavljeno je i psihijatrijsko veštačenje. Lekari su utvrdili da je u trenutku izvršenja krivičnog dela bio uračunljiv, ali da ima izvesne psihičke probleme koji su doprineli njegovom ponašanju.

Osumnjičeni je na saslušanju plakao i govorio kako su ga žene povredile time što su prekinule njihovu komunikaciju i da to nije mogao da podnese. Oštećene žene, koje su upućene na parnicu radi naplate odštete, rekle su da su sa osumnjičenim komunicirale na društvenim mrežama, ali su prestale kad je postao nastrljiv.

Pošto ih je tada proganjao, obratile su se policiji. Besan zbog prekida veze, osumnjičeni je jednoj od njih objavio oglas za dijasporu, u kome je naveo da želi poznastva i udaju. Zbog toga je imala brojne telefonske pozive, što ju je dodatno uznemiravalo. Inače, ta žena je jedno vreme i živela s njim, ali ga je ostavila jer ju je tukao. Drugoj ženi, iz okoline Velikog Gradišta, osumnjičeni je otišao na kućna vrata i sprejom napisao da je kurva i druge pogrde, dok je njenom sini pretio.

MILOŠ, ŽIGOLO IZ POŽAREVCA: Frizer koji je imao seks sa 60 žena, a onda su mu došle glave!

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set