• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

15.12.2018

07:52

ZAVEJALO! Cela Srbija pod snegom, a temperatura - NULA! Ili uživajte, ili spavajte!

Vesti

ZAVEJALO! Cela Srbija pod snegom, a temperatura - NULA! Ili uživajte, ili spavajte!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti oblačno i hladno, u većini krajeva mestimično sa snegom, uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača od 10 do 20 centimetara, na severu i zapadu lokalno više, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod

Na jugu, jugoistoku i Timočkoj Krajini kiša će se ponegde lediti na tlu uz stvaranje poledice.

Duvaće slab i umeren vetar, u donjem Podunavlju i južnom Banatu povremeno jak, južni i jugoistočni, krajem dana u slabljenju. Jutarnja temperatura kretaće se od minus dva do jedan a najviša dnevna od nula do četiri stepena Celzijusa.

U Beogradu će biti oblačno i hladno, povremeno sa snegom uz dalje povećanje visine snežnog pokrivača. Duvaće slab i umeren vetar, jugoistočni. Jutarnja temperatura biće oko minus jedan a najviša dnevna oko jedan stepen Celzijusa.

Foto: pixabay.com

Očekivana biometeorološka situacija i dalјe će nepovolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika, a posebna opreznost savetuje se reumatičarima i osobama sa srčanim obolјenjima. Tipične meteoropatske reakcije mogu biti izražene u jakoj formi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set