• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

15.12.2018

08:49

RAZVRATNI POP IZ RUME! Zavodnik u mantiji SNIMAO SE TOKOM SEKSA SA LJUBAVNICOM!

Vesti

RAZVRATNI POP IZ RUME! Zavodnik u mantiji SNIMAO SE TOKOM SEKSA SA LJUBAVNICOM!

Podeli vest

Sveštenik eksplicitnim fotografijama potresao eparhiju u Sremskim Karlovcima. Meštani sela Jazak: I ranije imao sklonost ka lepim ženama. SPC utvrđuje da li je prekršio kanone crkve i povredio javni moral

Skandal sa fotografijama na kojima je u seksualnom činu sa ljubavnicom sam sebe ovekovečio pravoslavni sveštenik iz Rume našao se u središtu postupka koji je protiv njega pokrenula Eparhija sremska SPC.

Da li je svojim postupkom prekršio crkvene kanone, povredio javni moral, izneverio porodične vrednosti i osećanja vernika biće poznato po okončanju crkvenog procesa.

- Dalji koraci kao i moguće sankcije protiv sveštenika biće poznate po okončanju postupka - rečeno je "Novostima" u sedištu eparhije u Sremskim Karlovcima.

NARKO-POP STRAHUJE OD OSVETE GLAVNOG DILERA! Nekad omiljeni sveštenik iz Užica u panici za svoj život!

O skandalu bludnog sveštenika već danima bruje Ruma i okolna mesta. O sremskom "popu švaleru" pisali su i tabloidi, njegove fotografije dele se na društvenim mrežama, a postao je i nezaobilazna tema u crkvenim krugovima.

Snimci na kojima se pop u ljubavnom zanosu slika sa nepoznatom ljubavnicom, sablaznile su sve iskrene vernike u Sremu. Za sada nije poznato kako su delikatne slike dospele u javnost, niti kada su nastale.

RAŠČINJENI SVEŠTENIK OTIŠAO DO KRAJA U BLUDU I RAZVRATU! Zaveo 31 godinu mlađu bratanicu, njen otac ih pronašao u Crnoj Gori i PREBIO GA KAO MAČKU!

Aferu sveštenika, koji već nekoliko godina službuje u jednom od tri pravoslavna hrama u Rumi, građani ne žele javno da komentarišu. Meštani sela Jazak, koje je bilo prvo mesto službovanja bludnog sveštenika, međutim, kažu da je klirik i ranije imao sklonosti ka lepim ženama.

- Čovek je bio čest gost na slavama i rado se družio sa meštanima. Brzo je, međutim, počeo da ga bije glas da nije ravnodušan prema lepšem polu. Znali smo mi za pojedine njegove afere i ovde - kaže jedan od meštana koji ne želi da mu ime spominjemo, i kojeg ne čude snimci koji su isplivali.

(VIDEO) POP IMA DOJAVU 'ODOZGO'! KLADIONICU OKADIO SVETOM VODICOM: Iz keca u dvojku - tri plus, PROVERENO!

Sveštenik se uvek predstavljao kao pošten, fin i kulturan čovek, koji se u javnosti obično pojavljivao sa porodicom.

- Uvek se moderno oblačio, nikada čovek ne bi pomislio da je sveštenik. Mlađi je muškarac, delovalo je prirodno da voli moderan život i da se provodi. Ne bi to bilo ništa loše, da mu lepe žene nisu slaba tačka - kaže kroz smeh jedan od sveštenikovih poznanika, aludirajući da mu je to namestio neko od ljubomornih muževa.

U Eparhiji sremskoj nisu želeli da komentarišu neprilične fotografije niti da objave da li je bilo pritužbi na rad i moral jereja iz Rume. Ukoliko bude sankcionisan, kako, kažu, javnost će biti blagovremeno obaveštena. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 5 godina

A u čemu je problem? A šta je to čudno da nije ravnodušan prema lepim ženama? Pa nije katolik

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set