• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.01.2019

09:32

(VIDEO) VESELO! PIROĆANCI NOVU GODINU DOČEKALI sa Draganom Kojićem Kebom i Mirom Škorić

Vesti

(VIDEO) VESELO! PIROĆANCI NOVU GODINU DOČEKALI sa Draganom Kojićem Kebom i Mirom Škorić

Podeli vest

Piroćanci na trgu u centru Pirota Novu godinu dočekali su uz pevače narodne muzike Miru Škorić i Dragana Kojića Kebu koji su pevali svoje najveće hitove pred nekoliko hiljada ljudi koji su napunili trg.

TV Pirot je prenosila uživo njihov koncert sa trga u centru grada.

Pre koncerta koji je trajao više od dva sata, Dragan Kojić Keba je gostujući u novogodišnjem programu TV Pirot rekao da dugo nije bio u Pirotu i najavio da će sa koleginicom Mirom Škorić dati sve od sebe da kao i uvek koncert bude dobar na radost publike.

"Očekujemo publiku i iz susedne Bugarske. Potrudiću se da otpevam svoje hitove, ali čuće se i drugi žanrovi. Pevaćemo sa Mirom i zabavnu muziku, od Divljih jagoda do Bijelog dugmeta", rekao je Kojić i pozvao Piroćance da dodju na trg puna srca i da uživaju, da zaborave na sve brige i probleme.

Organizator dočeka pirotski Dom kulture i Gradska uprava kao pokrovitelj za sve prisutne obezbedili su tople napitke, čaj i kuvano vino.

U ponoć, po tradiciji, priredjen je vatromet i izazvao ovacije velikog broja Piroćanaca koji su Novu godinu dočekali na trgu u centru grada i došli da uživaju.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set