• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.01.2019

12:01

(FOTO/VIDEO) ODSEČENA SELA PO SRBIJI! Sneg i do DVA METRA, potpuna DRAMA, stanovnici ozbiljno UGROŽENI!

Vesti

(FOTO/VIDEO) ODSEČENA SELA PO SRBIJI! Sneg i do DVA METRA, potpuna DRAMA, stanovnici ozbiljno UGROŽENI!

Podeli vest

Brojna ivanjička sela na planinama planina Javor i Golija ostala su odsečena usled obilnih snežnih padavina koje su pogodile ovaj kraj, a najugroženija sela su Brusnik, Devići, Ostatija, Močioci i Kušići, kao i sva sela preko 700 metara nadmorske visine.

Predsednik ivanjičke opštine Zoran Lazović rekao je da se situacija prati iz časa u čas i da će ako bude potrebno biti proglašena vanredna situacija, prenosi Glas zapadne Srbije.
 

 

 


- Meštanima najugroženijih sela prošle i ove godine podelili smo ukupno 50 raonika kako bi mogli lakše da očiste snežne nanose. Mi čistimo koliko možemo, a prioritet dajemo putevima kojima deca idu u školu i gde ima korisnika hemodijalize - rekao je Lazović.

 

 

 

 

Kako se navodi, visina snega je u pojedinim krajevima i do dva metra.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set