• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

10.01.2019

18:43

PROGLAŠENA VANREDNA STUACIJA! Sneg neprekidno pada 24 sata!

Vesti

PROGLAŠENA VANREDNA STUACIJA! Sneg neprekidno pada 24 sata!

Podeli vest

U opštini Lučani proglašena je vanredna situacija zbog snega koji neprekidno pada 24 sata

Mnogi regionalni putevi su neprohodni, preneo je RTS.

Juče je vanredna situacija uvedena u Novoj Varoši, jer je u selima te opštine oko 5.000 stanovnika odsečeno od sveta zbog snega koji sedam dana pada u tom kraju.

Svi radnici Čistoće na terenu

Gradska čistoća u Novom Pazaru uključila je sve snage, mehanizaciju i ljudstvo za čišćenje ulica prvog prioriteta u gradu i prilaze javnim institucijama, ali je čišćenje otežano zbog toga što sneg ne prestaje da pada, izjavio je direktor Gradske čistoće Emin Omerović.

On za RTV Novi Pazar kaže da ovo javno preduzeće raspolaže dovoljnim količinama soli za posipanje ulica, a da građani čišćenjem svojih dvorišta i prilaza mogu da pomognu i podrže akciju uklanjanja snega na nivou grada.

Direktor Gradske čistoće kaže da je od utorka na snazi crveni meteoalarm u jugozapadnoj Srbiji i naglašava da je dosta teško održavati normalno stanje u gradu, uprkos tome što su sve raspoložive snage na tome angažovane.

- Svi radnici Čistoće su na terenu. Nadamo se da će sneg što pre prestati da pada, kada ćemo moći da se izborimo sa ovim problemom do kraja - kazao je Omerović.

Čišćenje je otežano na više nivoa, Gradska čistoća održava ulice u gradu, A.D. "Novi Pazar put" regionalne i magistralne puteve, dok se Direkcija za izgradnju bavi nekategorisanim putevima i prilazima.

PRVA ŽRTVA NOVOG HLADNOG TALASA U SRBIJI! Smrzla se žena kod Prijepolja!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set