• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/TopPres

11.01.2019

18:34

SNEG OKOVAO SELA POD RUDNIKOM!Deca nisu otišla u školu!

Vesti

SNEG OKOVAO SELA POD RUDNIKOM!Deca nisu otišla u školu!

Podeli vest

Sneg koji je juče i tokom noći padao napravio je prve probleme u podnorudničkim selima. Visina snega u selima Jarmenovci i Vojkovci prema rečima meštana dostigla je na pojedinim mestima visinu od jednog metra

- Glavni put kroz selo je očišćen uz pomoć traktora i raonika tek oko podneva, mi smo pre toga oko kuća probijali lopatama i čistili koliko smo mogli. Кomšija Nikola je nekako uspeo sa Ladom Nivom da se izvuče iz svog dvorišta ali jedva jer su smetovi baš visoki. Deca nisu otišla u školu, struje imamo i drva što je i najvažnije - rekao je Bojan Mijailović iz sela Vojkovci.

Foto: TopPres

 

Najveća količina snega prema rečima komšija sručila se u dvorište Vesići.

- Zavejani smo i odsečeni od glavnog puta. U našem dvorištu snega ima i do dva metra kao da je ovde najviše palo. Imamo staru baku u kući 88 godina, samo da bude dobro jer niti mi možemo da izađemo odavde niti neko može da nam dođe. Dete nije moglo do škole, jutros smo jedva iz kuće izašli. I ja sam bolestan, prehlađen sam a iz dvorišta ne mogu. Кroz selo su očistili  traktorom ali ovde izgleda samo mašina može da se probije - tvrdi Zoran Vesić.

Foto: TopPres

I u susednom selu Jarmenovci slična situacija. Deca su današnji dan provela kod kuće, do škole se nije moglo. Meštani kažu da je sneg prekrio sve naročito je problem vetar koji je napravio smetove.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set