• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: beta

19.01.2019

07:55

VRAĆA SE PRAVA ZIMA! Danas oblačno i hladnije, OPET NAM STIŽE I SNEG!

Vesti

VRAĆA SE PRAVA ZIMA! Danas oblačno i hladnije, OPET NAM STIŽE I SNEG!

Podeli vest

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno i hladnije vreme, ponegde sa kišom, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)

Kratkotrajan sneg moguć je tokom dana i na severu i zapadu zemlje i u nižim predelima.

Duvaće slab i umeren, severoistočni i istočni vetar. Jutarnja temperatura biće od minus pet do nule, a najviša dnevna od nula do pet stepeni.

U Beogradu će danas takodje biti umereno i potpuno oblačno i hladnije vreme, povremeno sa slabom kišom, a u višim delovima grada tokom dana moguć je sneg. Duvaće slab i umeren vetar. Jutarnja temperatura biće oko nule, a najviša dnevna oko četiri stepena.

Meteorološke prilike imaće nepovoljan uticaj na većinu hroničnih bolesnika. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i razdražljivost.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set