• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: novosti.rs

30.01.2019

14:25

(FOTO) STRAŠNA PRETNJA NA FEJSBUKU: "Ako vidiš ovu objavu, prepoznaj se, PREPOZNALA TE MAJKA SA ČITULJE!"

Vesti

(FOTO) STRAŠNA PRETNJA NA FEJSBUKU: "Ako vidiš ovu objavu, prepoznaj se, PREPOZNALA TE MAJKA SA ČITULJE!"

Podeli vest

Nakon što mu je dojadilo da svakog vikenda gleda kako mu sa automobilskih guma neko skida kapice, Zaječarac P. B. osuo je, putem Fejsbuka gomilu jezivih, ali i urnebesnih pretnji

-Ako vidiš ovu objavu, prepoznaj se, prepoznala te majka sa čitulje - napisao je, uz, blago rečeno, nepristojno pominjanje familije od "askurđela naovamo" besni P. B. i nastavio:

-To što kradeš košta 200 dinara ili četiri "zaječarca" (piva) - na grobu ti ih ja popio - nastavio je sa "paljbom" P. B. - Ako te samo vidim da mi kradeš kapice, polomiću ti ruke do ramena, crko majci na rođendan u prepodnevnim časovima.

ŠTO VIŠE VREMENA PROVODIMO NA FEJSBUKU, TO SMO DEPRESIVNIJI I USAMLJENIJI! Otkrivena uzročna veza između korišćenja društvenih mreža i pogoršanja zdravstvenog stanja ljudi!

P. B. na kraju, uz "sportski pozdrav", lopovu poručuje da ne može on toliko da krade, koliko on može da kupuje kapica.

- Ne možeš ti da skidaš koliko ja mogu da kupim, skidali te sa bandere da Bog da - poručio je P.B. lopovu, ali nije poznato da li je, nakon ove objave, nepoznati počinilac prestao da mu krade kapice sa guma...

Foto: printscreen Facebook

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set