• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

07.02.2019

12:18

JAVLJALA JE DA KASNI NA POSAO ZBOG "ČUKANJA", A ONDA SE ČUO JEZIV VRISAK! U trenutku kad je autobus naleteo na Deu, ona pričala telefonom sa Sarapom!

Vesti

JAVLJALA JE DA KASNI NA POSAO ZBOG "ČUKANJA", A ONDA SE ČUO JEZIV VRISAK! U trenutku kad je autobus naleteo na Deu, ona pričala telefonom sa Sarapom!

Podeli vest

Dea Đurđević jutros je doživela tešku saobraćajku kod bolnice "Dr Dragiša Mišović" i lekari se bore da spasu ruku, koju joj je autobus otkinuo kada je "pokosio" na trotoaru

Nekoliko trenutaka pre nego što je autobus naleteo i otkinuo joj ruku, Dea je bila na vezi upravo sa Sarapom.

- Ona je izašla kako bi proverila šta se desilo u udesu. Onda je pozvala Sarapu i rekla mu da će kasniti na televiziju, objasnila mu šta se desilo i zamolila da počnu "Novo jutro" bez nje. U tom trenutku, autobus je naleteo i udario je. Ona je vrisnula - rekao je izvor.

Do udesa je došlo tako što je Dea, koja je krenula na posao na TV Pink, imala lakši sudar sa drugim automobilom. U trenuku kada je iz vozila izašla kako bi se sa vozačem dogovorila šta da rade,dok se nalazila na trotoaru na nju je naleteo autobus i otkinuo joj ruku! 

Dea se trenutno nalazi u operacionoj sali na VMA, gde lekari daju sve od sebe kako bi joj spasili ruku.

VIDEO SAM DEU NA MESTU NESREĆE, TREBALO JE DA VODIMO PROGRAM! Sarapa očajan zbog teško povrđene koleginice!

 

(VIDEO) VOZAČ AUTOBUSA DETALJNO OBJASNIO KAKO JE DOŠLO DO NESREĆE U KOJO JE TEŠKO POVREĐENA DEA ĐURĐEVIĆ!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
VESNA

pre 5 godina

Drži se Dea, sunce naše malo! Svi smo potreseni ovom vešću, ne možemo da dođemo sebi. Čekali smo Jutarnji program TV Pink da te vidimo lepu i nasmejanu kao i uvek, a dočekala nas je ova strahota. Molimo se za tvoje zdravlje i da sve bude u najboljem redu. Ovo, jednostavno, mora da se završi happy end-om, jer drugačije Bog neće dozvoliti. Srećno lepa, pametna plava devojčice - svi smo uz tebe !

Dobravila

pre 5 godina

ДЕА ИЗДРЖИ, ДАЋЕ БОГ ДА ТИ ДОКТОРИ СПАСУ РУКУ. БОЖЕ ПОМОЗИ ДЕИ....

razocarani

pre 5 godina

da nije telefonirala nebi ni bilo nesrece ali niko se ne odvaja od telefona ni na spavanju nazalost!!!!!!!!!!!!!

gagi

pre 5 godina

Sve je ok, želim joj oporavak naravno...ali ljudi vidite gde vodi telefoniranje mobilnim....to je strašno

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set