• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

08.02.2019

13:38

PREMIJUM DERIVATI ZA PREMIJUM PUTOVANJE! Bezbrižno na zimovanje uz aditivirana G-Drive goriva kompanije NIS

Vesti

PREMIJUM DERIVATI ZA PREMIJUM PUTOVANJE! Bezbrižno na zimovanje uz aditivirana G-Drive goriva kompanije NIS

Podeli vest

Zimska sezona je u punom jeku i mnogi ljubitelji zimskih sportova već su zauzeli „niski start“ pred početak dugoočekivanog odmora koji će iskoristiti kako bi posetili neku od atraktivnih ski destinacija i sa porodicom i prijateljima uživali u zimskim čarolijama

Za vozače, priprema za putovanje kreće pre „startovanja motora“ jer zimski minus koji će nas dočekati na planinama može neprijatno da iznenadi naš četvorotočkaš i da nam pokvari raspoloženje kada to najmanje želimo i očekujemo. 

Upravo iz tog razloga stručnjaci savetuju da vozači blagovremeno, do polaska na put,  provere tehničku ispravnost vozila, stanje akumulatora, prekontrolišu filtere vazduha, ulja i goriva, a preporučuje se i zamena  motornog ulja kako bi se obezbedio pravilan rad motora. Na dodatnu obazrivost pozivaju se vozači automobila na dizel pogon jer, za razliku od benzina, ovu vrstu derivata  karakteriše „osetljivost“ na niske spoljne temperature što kao posledicu može da ima „smrzavanje“ dizela, blokiranje dotoka goriva, a samim tim otežan start i rad motora. 

 NIS Petrol i GAZPROM benzinske stanice sinonim su za kvalitet naftnih derivata i usluga koje pružaju svojim potrošačima, a široka mreža NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata garancija je da ćemo na putu do željene planinske destinacije svoje idealno mesto za dopunu rezervoara i predah pronaći upravo na nekoj od benzinskih stanica NIS-a. 

Kako ističu  u našoj najvećoj naftnoj kompaniji, vozači automobila na dizel pogon mogu da računaju na pouzdanost dizel goriva iz Rafinerije nafte Pančevo i tokom zimskih meseci, jer je tokom zimskog perioda na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama kompanija obezbedila dizel derivate sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama i unapređenom tačkom filtrabilnosti koja obazbeđuje optimalnu funkcionalost vozila  i na ekstremno niskim temperaturama.

Dodatno, pored evro-dizela, na maloprodajnim objektima NIS-a potrošačima je na raspolaganju premijum G-Drive dizel derivat koji, zahvaljujući formuli obogaćenoj aditivima, istovremeno doprinosi poboljšanju performansi i boljoj zaštiti motora od korozije na svakom pređenom kilometru, čak i kada je temperatura daleko ispod nule.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set