• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

11.02.2019

07:10

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! DEI JE RUKA SPASENA: Voditeljka se odlično oporavlja!

Vesti

SAMO U DANAŠNJEM INFORMERU! DEI JE RUKA SPASENA: Voditeljka se odlično oporavlja!

Podeli vest

Presudna kontrola, 72 sata posle operacije, juče pokazala da se voditeljka oporavlja mnogo bolje nego što je bilo ko očekivao Dr Marko Bumbaširević: Uveren sam, treniraćemo nas dvoje zajedno kik-boks

ČITAJTE JOŠ:

NAPAD U SPLITU DOKAZAO: Bar 90% Hrvata danas jesu ustaše!
Vaterpoliste Zvezde napali huligani, ali su onda nastavili da ih maltretiraju 'građani' * Aleksandru Kralju nisu dozvolili da izađe iz mora sve dok nije skinuo klupsku majicu

NOVE STRAŠNE PRETNJE OPOZICIJE: Vešala su njihova politika!
Tokom subotnjeg protesta u centar Beograda ponovo doneli zlokobna vešala

BEDNO, BEDNIJE, ĐILAS! Tajkun u Briselu optužio Vučića zato što Srbi vole Rusiju i Putina!

NOVA SMS PREPISKA: JK Vranješu obećavala bebu!
Karleuša švaleru javljala da ima simptome trudnoće i da sumnja da je trudna, on bio oduševljen

POKLON - ZAŠTITNIK POTROŠAČA 

Foto: Informer

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
XXL

pre 5 godina

Dobro de spasli ste jednoj VIP voditeljki ruku dok bi običnom grašaninu odmah otsekli do ramena i rekli kako je operacija uspela i da se pacijent uspešno oporavlja. Ovim hvalisanjem samo se podstiče nezadovoljstvo uslugama zdravstva kod građana Srbije koji plaćaju uredno porez pa smo svi MI poreski obveznici 'zaslužni' za uspešnu operaciju. Za razliku što bi JA sad kucao po tastaturi sa jednom rukom i išao ulicom kao nakaza i dalje plaćao porez.

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set