• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R,B,

14.02.2019

21:23

(FOTO) VRNJAČKA BANJA SAMO ZA ZALJUBLJENE: Najduži poljubac na Mostu ljubavi trajao 36 minuta!

Vesti

(FOTO) VRNJAČKA BANJA SAMO ZA ZALJUBLJENE: Najduži poljubac na Mostu ljubavi trajao 36 minuta!

Podeli vest

Po veoma hladnom vremenu, pred velikim brojem posmatrača na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji po 11. put održano je takmičenje u najdužem poljupcu.

Po veoma hladnom vremenu, pred velikim brojem posmatrača na Mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji po 11. put danas je održano takmičenje u najdužem poljupcu.

Pobednici ,Jelica Živković (25) i Dušan Erić (33)iz Trstenika ljubili su se 36 minua i 17 sekundi i osvojili wellness - spa vikend uživanje u Vrnjačkoj Banji.

- Nije bilo lako, jako smo srećni što smo osvojili ovu nagradu, bilo nam je prelepo i verujem da će naša ljubav dugo trajati i da ćemo i sledeće godine biti učesnici ovog takmičenja. Prvi put učestvujemo i utisci su više nego pozitivni.

Želeli smo da oprobamo sreću i na još jedan, simboličan način, potvrdimo našu ljubav koja traje već 18 meseci. Priželjkivali smo pobedu i drago nam je što smo osvojili prvu nagradu jer prošle godine nigde nismo išli na odmor -kaže Jelica .

Foto: R.B.

 

Ovaj par iz Trstenika je pobedio i u kategoriji najstariji par. Drugo mesto pripalo je Aleksandri Stamenković (23) i Miroslavu Jovanoviću (29) iz Inđije, dok su trećim mestom morali da se zadovolje Tijana Milićević (17) iz Trstenika i Aleksandar Radojčić (25) iz Aleksandrovca.

Posebnu nagradu kao najstariji učesnici osvojili su ovogodišnji pobednici u najdužem poljupcu Jelica Živković i Dušan Erić, dok je žiri za najatraktivniji par proglasio simpatičnu Goradanu Jovanović (22) iz Aranđelovca i njenog partnera Milana Ilića (23) iz Kraljeva.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Gordana Jovanović (22) iz Arandjelovca i Milan Ilić (23) iz Kraljeva.

- Ove godine imali smo rekordan broj takmičara, prijavili su se oni najhrabriji, svaka im čast, jer nije prijatno ljubiti se po ovako hladnom vremenu, pošto je danas jako hladno u Vrnjačkoj Banji. Hvala i publici koja je u velikom broju došla da bodri takmičare uprkos vremenu.

Foto: R.B.

 

Ove godine niko nije uspeo da obori rekord od 101 minuta ali nadamo se da hoće već sledeće godine- kaže Ivan Trifunović, direktor Turističke organizacije Vrnjačka Banja koja je i organizator ovog takmičenja.

Takmičenje pod nazivom „Poljubi me“ u Vrnjačkoj Banji održava se od 2008. godine. Rekord u najdužem poljupcu drže trostruki pobednici Irena Alurac (27) i Đorđe Božić (29) iz Kruševca koji su se 2015. godine ljubili tačno 101 minut.

(FOTO) TRADICIONALNO TAKMIČENJE ZA DAN ZALJUBLJENIH! Vrnjačkom Banjom pljuštali poljupci




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set