• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

21.02.2019

07:38

BUDITE STRPLJIVI! Kamioni na Horgošu čekaju šest sati, putevi prohodni!

Vesti

BUDITE STRPLJIVI! Kamioni na Horgošu čekaju šest sati, putevi prohodni!

Podeli vest

Na autoputevima, kao i na glavnim državnim putevima u Srbiji vozače danas očekuje dobra prohodnost, povoljne vremenske prilike i suvi kolovozi, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja, kao ni na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji. 

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz zemlje su izuzetno duga: na Horgošu 360 minuta, na Kelebiji 300 minuta, na Batrovcma 720, na GP Bačka Palanka 420 minuta, Sremska Rača 180, na GP Šid 360 i Bogojevu 240 minuta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nedeljko

pre 5 godina

Inf. koje daje AMS uglavnom nisu tacne Naime svakodnevno a posebno za vikend zadrzavanja su višesatna na svim prelazima. Posebno i najduze zadrzavanje vozila kako u izlasku iz Srbije tako i ulasku u Srbiju na granicnim prelazima Horgos,Batrovci i kelebija. Nije problem i nerad samo srpske granicne kontrole i carine vec uglavnom se pravi zastoj neradom kako mađarski tako i hrvatski granicni službi. Tim problemima bi se trebala pozabaviti državne službe na ministarskom ili visem nivovu međudržavni sporazuma. S obzirom na takva duga zadržavanja osim sto maltretiramo i ponizavamo naše vozace trpi privreda a transportna preduzeca nemogu biti konkurentna sa firmama iz našeg okruženja. Tako nap. vozilo u međunarodnoj špediciji u Evrop.Uniji na godisnjem nivovu pređe 150 000km cca vozilo srbski firmi 100 000km. U E.Uniji vozila u unutrasnjosti na carini takode necekaju dok kod nas ostaju više sati kako na uvozu tako na izvozu. Krajnje vreme bi bilo da se nesto uradi na tom problemu i popravi kako status i zarada vozaca tako i da se popravi položaj srpski transportera.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set