• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.03.2019

11:44

(FOTO/VIDEO) MALI ZNAK PAŽNJE! Saobraćajci poklanjali cveće damama za 8. mart!

Vesti

(FOTO/VIDEO) MALI ZNAK PAŽNJE! Saobraćajci poklanjali cveće damama za 8. mart!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prilikom redovne kontrole saobraćaja, čestitali su danas širom Srbije svojim sugrađankama Osmi mart - Dan žena, poklanjajući im cveće kao mali znak pažnje...

Policijski službenici saobraćajne policije su ovim simboličnim poklonima želeli da iskažu iskreno poštovanje prema pripadnicama lepšeg pola, uz poruku da i dalje budu savesne i odgovorne učesnice u saobraćaju.

Foto: Promo/MUP

- Svaka čast policiji. Pomislila sam da je u pitanju redovna kontrola. Nisam se uplašila, jer znam da su oni uvek kulturni, ali sam se baš prijatno iznenadila - rekla je jedna sugrađanka.

 

 

 

 

Pogledajte kako su dame reagovale na mali znak pažnje...

 

Foto: Promo/MUP

Mlada dama, koja je od policajca takođe dobila cvet, rekla je da je ovaj gest nesvakidašnji i srdačno se zahvalila na njihovom kavaljerstvu.

Foto: Promo/MUP

Policijski službenici, koji su poklonili cvet i svojim koleginicama, izrazili su zadovoljstvo što su imali priliku da na ovaj način obraduju svoje sugrađanke.

Foto: Promo/MUP

Ovim gestom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pokazali su još jednom brigu, poštovanje i posvećenost u razvoju poverenja i partnerskih odnosa sa svojim građanima, zbog čega se naša policija opravdano profiliše kao javna služba koja odgovorno vodi računa o njihovoj bezbednosti.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gloski

pre 5 godina

To su nama vozacima sve naplatili. Je*o ih karanfil mogli su zenama da poklone po parfem koliko su para uzeli.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set