• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RINA

15.03.2019

14:03

(VIDEO) SRAMOTA! Srpsku Svetu Goru ZATRPALI ĐUBRETOM!

Podkast

(VIDEO) SRAMOTA! Srpsku Svetu Goru ZATRPALI ĐUBRETOM!

Podeli vest

Na samom ulazu u srpsku Svetu Goru, najčešću turističku destinaciju, mesecima se lageruje smeće

Plac pored samog magistralnog puta pretvoren je u deponija, a vlasnik pomenute zemlje kaže za RINU da sada o svom trošku to mora da očisti.

"Plac je namenjen prodaji i na njemu postoji tabla na kojoj to piše. Bio sam u komunalnoj inspeciji, moj plac je bio poravnjan pre dva meseca i na njemu ništa nije bilo. Ne živim u blizini tako da nisam bio upućen kada je neko počeo tu da nagomilavao otpad. Dobio sam rešenje Komunalne policije da očistim plac, i već sam to dogovorio. Napravljen mi je problem, ne znam ko je to uradi i sada troškove čišćenja moram sam da snosim. Ne mogu da stojim ovde i da slikam ljude koji to rade. Zato moram plac i da ogradim da se to ne bi ponovilo. Imao sam sreće da komunalna inspekcija ovde često patrolira i da je videla da je pre par meseci plac bio čist”, rekao je vlasnik.

Foto: RINA

Šef Komunalne inspekcije u Čačku Mikailo Puzić kaže da su po službenoj dužnosti pokrenuli postupak zbog nelegalne deponije a da su na teren izlazili pre sedam dana.

"Vlasniku parcele je naloženo da do sledeće sedmice očisti parcelu i preporuka da ogradi. Za transparetnu ogradu, sa žicom ne treba nikakva dozvola tako da to može da se uradi”, kazao je Puzić za agenciju RINA.

Foto: RINA

Inače, nakon rešenje a po isteku roka vrši se kontrola izvršenja rešenja i u koliko ono nije izvršeno ide prekršajni nalog ili prijava zavisi šta je predviđeno odlukom o komunalnom redu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nele

pre 5 godina

Mi smo stoka od naroda,sve nam se dešava po zasluzi!Treba da nam sve oduzmu i da nas pokore oni koji znaju da poštuju svoje.Kukamo kada je kasno,a do tada boli koga..

Dejan

pre 4 godine

Sve komunalne , građevinske i slične inspektore treba ili raspustiti trajno ili isterati na teren i oduzeti im pravo na bilo kakvu kancelariju. Ima da rade od učinka a ako nedovoljno zarađuju znači da ih ima i više nego što treba. Ali stvarno !

Izbori 2024

Vesti

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija